уау, благодаря адски много на всички )) днесс бях на фитнес и забелязвам, че се чувствам адскии добре след всеки път, и дори само 2/3 дена да не тренирам ми се скапва настроението и ставам по-нервна, странно ;д
strawberry88 , ами значи ще кажа например за днес какво ми беше менюто: сутринта ядох кисело мляко с мюсли(да отбележа мюслито е без захар, напълно обикновено със стафиди и овесени ядки..), обяд: филия черен пълнозърнест хляб, пилешко филе, банан следобед: зелена ябълка, сушени червени боровинки и много малко печени ядки(кашу,бадем) и вечерята ми беше малко по-обилна :Д филия хляб от същия, пуешко филе, домат, сирене(малко) и половин кофичка плодово мляко... а и искам да спомена нещо много важно: имам проблеми със стомаха от скоро, боли ме много често напоследък (не знам дали се дължи на промяната на хранителния режим, но съмнявам се.. знам ли) .. ще ходя на лекар и ще е доста разправия докато разбера какво ми е точно на стомаха.. та, ще ме ограничат в някакви храни , докато се оправя,само дано да мога пак да ям някакви ненадебелителни храни,че тренировките ще са напразни ;хх;д
А и забравих да допълня; тренировката ми в какво се състои? ами гледам да наблягам най-вече на седалището и бедрата.. кардио(крос тренажор/тичане/подскоци), клякания, lunges, bridge, jumping jacks, има едно упражнение за бедрата 'ножици', също и има още 2/3, които си правя, но не знам как се казват ;д във фитнеса ето този уред http://www.mma-bulgaria.com/cart/ima...-prone-leg.png започнах да си го ползвам :Д.. като цяло тези най-често /но не всички наведнъж
Последно редактирано от carlabd : 04-15-2014 на 19:58