Кратко без драми : Не мога да си намеря приятелка и не разбирам защо.
Ще ви дам инфо, моля намерете ми някакво частично решение поне защото не ми е ясно, какво се случва.
Изглеждам нормално, според повече ми приятели (момичетата даже казват , че съм сладур). Забавен съм и то доста. Като за компания никого не съм натоварил и обичам да изслушвам хората дори, когато те товарят. Имал съм до тук 5 връзки:
1. Много грозна и глупава мацка от един нощен бар, прекарахме една невзрачна вечер и повече не съм и звънял и не сме се виждали.
2. Едно готино но доста селско девойче на морето: 1 седмица.
3. Една сравнително красива и умна : 2 месеца. Тя прекъсна отношенията, май защото се издъних в секса.
4. Умна и готина, искаше само секс, аз се влюбих и тя се изплаши от това и прекрати.Общо 2 седмици. (за нея най-много ме е яд).
5. Една, която се влюби в мен, защото току що беше скъсала с приятеля си, мен не ме привличаше особено, но ми се правеше секс зверски и тя искаше връзка, а аз и казах, че не чувствам нищо. : 1 семдица
Една година по-късно: Около 15 несполучливи опита за флирт/зарибявка/свалка, както искате го разбирайте.
Непринуден съм винаги, не притискам никой, забавен съм, не съм Бил Гейтс и нямам коли и телефони за барбита. Обичам да мисля, да говоря за книги и наука покрай простотийте, на които също истински се възхищавам, ако са издържани от към оригиналност и остроумие. Много мразя селския манталитет. И сега съм затрупан с работа и имам добро оправдание да съм сам, но по някое време започва да тежи. Къде греша?