Здравейте, искам да споделя това, което ми се случи и просто да чуя мнението и на други хора освен приятелите ми..
С приятеля ми се разделихме преди няколко дни, той искаше.. и ме попита дали искам да си останем приятели, което беше направо удар за мен, защото бяхме година и половина заедно, но се съгласих само и само да съм по- близо до него и да се опитам да си го върна.. причината за раздялата ни била, че много съм го ядосвала и не издържал вече, обичал ме, но не можел повече така.. да аз започнах много да се дразня за това с кого си пише постоянно го разпитвам, заяждах се за една негова бивша приятелка и той много се ядосваше.. та в момента се чуваме по телефона всеки ден както преди, дори искаше да се видим.. видяхме се бяхме в нас .. и той сам започна да ми се натиска едва ли не.. и на мен ми беше много гадно мислех си че никога няма да мога да го имам, от което ми стаана много зле и се разплаках пред него.. но за секунди и се спрях за да не развалям момента.. след това ви е ясно какво стана.. продължихме си с натискането и т.н. ..и малко след това си тръгна .. но не каза нищо нито дали сме се оправили или само за секс ще се виждаме.. и сега пак се чуваме по телефона пишем си всичко нормално.. личеше си когато беше в нас че не е дошъл само за това прегръщаше ме доста силно.. все едно съм му липсвала.. според вас какво значи това и мога ли по някакъв начин да си го върна .. само да спомена, когато бяхме скъсали предния път бяхме се разбрали да сме уж приятели с привилегии, но продължихме да си казваме обичам те и да си държим сметка кой какво прави.. дали сега не иска пак да се случи същото .. моля ви дайте ми някакви съвети искам си го обратно ..