Имам въпрос относно размерите на презервативите защото пенисът ми е около 14 сантиметра не съм го мерил скоро но не е много голям и обикновените кондоми които продават в всяка аптека не мисля,че ще ми станат до сега съм пробвал само тези които са от 20 стотинки смисъл не за секс разбира се(не бих поел този риск) и са ми доста големи видях едни презервативи MySize които имат малки размери но мисля,че ги продават само в интернет а не бих си поръчал от интернет презервативи които струват 3 лева и като дойдат с доставката 7лв. просто не си струва сега не ме упреквайте но от моя гледна точка съм прав защото за 3 презерватива 7лв. ми се струват доста пари а като се има впредвид,че единият само ще го меря за да не се изложа пред момичето дори и да съм си мерил пениса като използвам един за мостра да знам поне как ми стои пък и между другото още един минус тези MySize имат някаква съвсем обикновена опаковка и смисъл като ги изкарам на момичето може да си помисли,че са някои ментаци а друго си е като изкарам презервативи дюрекс в лъскава опаковка и всичко точно мисля все още да не си взимам от тези малките MySize а да си взема от някоя аптека на дюрекс но пък ме е срам да питам сега кой ви е най малкият размер... неудобно е някак не знам.Можете ли да ми кажете някои презервативи които да са по малки на дюрекс смисъл да дори и да ви звучи някак все едно са ми промили мозъка с тези реклами им имам доверие защото поне е сигурно,че презервативите са им тествани и няма да се скъсат или повредят по време на секс... И още нещо има ли вероятност като си изкарам пениса пред момичето и да ми се изсмее това най много ме притеснява просто супер неудобно вече съм се съблякъл и да ми се изсмее за дето ми е малък пениса...Въпрос към момичетата ако примерно момчето с което ще правите секс впоследствие разберете че няма голям пенис какво бихте направили?
Благодаря предварително и мерси за разбирането много моля на потребители които си мислят че са интересни и много забавни да не си показват простотията и селският манталитет поне в тази тема.