.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Lightbulb Коса без обем

Здравейте, както видяхте от заглавието тук ще се говори как да се справяме с косата без обем . Моята коса е точно такава - права и без обем . Някой може ли да ми каже какво мога да направя по въпроса.

Голям фен Аватара на JuStElly
    сух шампоан в корените

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз моята я суша с дифузер в корените и единствено така успявам да създам обем. Ето това една приятелка каза, че й помага. Аз лично не съм го използвала:
    http://www.cosmopolitan.co.uk/cm/cos...volume-mdn.jpg
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Сухия шампоан премахва омазняването за около половин-един ден и толкова.Не придава обем.Знам, че косата е добре да се суши с главата надолу, като преди това си сложиш малко пяна в корените.Пробвала съм и има малък ефект.Ще пробвам с повече другият път.И не използвай много балсам, кристали, лак за коса и все такива продукти, които я отежняват.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Една рибя кост наплиташ на леко влажна коса и я оставяш така една вечер.
    Стои добре, ако косата ти е на черта, а не на стъпала.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Сухия шампоан премахва омазняването за около половин-един ден и толкова.Не придава обем.Знам, че косата е добре да се суши с главата надолу, като преди това си сложиш малко пяна в корените.Пробвала съм и има малък ефект.Ще пробвам с повече другият път.И не използвай много балсам, кристали, лак за коса и все такива продукти, които я отежняват.
    Пробвай да си сложиш в корените и да го разрошиш един вид, не знам как да го обясня ;д просто да го втриеш в косата. Сухия шампоан придава обем и текстура, освен че ти премахва омазняването.

като излезеш от банята си суши косата надолу в противоположната посока на тази, в която косъма расте .. вържи си косата нагоре и така също се получава обем в корените, също може и да пробваш с пудра за коса (но тя не е съвсем безвредна да знаеш) , късмет

Мега фен Аватара на strawberry88
    Тези пудри нищо не правят, недей.

Най-лесният и бърз начин за обем е топирането. Навсякъде продават малки гребенчета специално за топиране. Много е удобно и можете да си го правите по всяко едно време!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ И накъсва косата като за световно.
    Има едни такива мусове(пяна), които се слагат в корените и се изсушава косата. Може да опиташ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си