Здравейте, хора. Темата може да е банална, но ми е изключително важна. На 16 съм, след два дни навършвам 17. Точно там е проблемът. От тази учебна година съм с нова компания, много по - подходяща от предишната ми. С тези хора се сбижихме страшно бързо, защото си паснахме. Те са възпитани, умни, защитават себе си и близките си. Та, проблемът е, че досега не съм празнувала рожден ден с тях и малко се притеснявам. Искам да отпразнувам рожденния си ден в дискотека, но майка ми не ми разрешава. Разбирам доводите й, че рожденият ми ден съвпада с празниците(Великден), че ще е пълно с пияни хора по улиците, но все пак... Много искам да ида. Между другото досега не съм ходила ( не ме мислете за задръстена :д впрочем я ме светнете как вървят цените на обикновените напитки, уиски, водка и т.н. ). Чувстам се много зле, тъй като има и други проблеми в живота ми и просто имам нужда да разнообразя и да разпусна. Всички мои съученички ги пускат навсякъде. Вечерният им час е 22:00, а моят е 20:30 :/. Не знам какво да правя. Родителите ми са разведени. Живея с майка ми и баба ми. Тя не ме пуска... Как да убедя майка си да ми разреши? Помогнете ми