Тогава им прегледай примерните тестове на тях, защото всеки университет си има различни изисквания. А и МИО-то в УНСС е поднаправление , доколкото знам,нека някой от УНСС каже.
Аз бих ти препоръчала малко по-различна специалност, която пак е свързана с това твое желание, само дето е много по-актуална и модерна. Тоест - ще има повече реализация и бъдеще
Аз мисля, че УНСС е много добър вариант, много по-добър, отколкото да излезеш някъде в провинцията, примерно в Свищов. УНСС постоянно правят някакви инициативи и организират най-различни форуми, които са много полезни за студентите, като например този - Балканите в XXI век – българският поглед
Г-н знаещ, всеки университет има своите събития и конференции. УНСС пак ви казвам с поднаправления са. Запознайте се с начина на преподаване там и си преценете.
МИО е доста перспективна специалност, ама ако си решил да не учиш, а да си бичиш айляк - няма да ти се получи.
Бих искала да запиша магистратура. Завършила съм бакалавър, но сега ми се налага да работя, да гледам дете и нямам свободно време, за това се интересувам от дистанционната форма на обучение.
Това, кето Francheska01 ти е пуснала като линк за магистратурите, не дава шанс за дистанционно. Иначе изглеждас супер новите магистратури.
За дистанционно виждам това: http://www.unwe.bg/bg/pages/2540/%D0...%B8%D0%B5.html
Аз сега ще записвам МИО там, с желание да продължа "Международни икономически отношения и бизнес" по тези програми, които Francheska01 е постнала. И аз ги видях, а и нашите са завършили този уни и така... да продължа традицията
Успех на теб, Линда, дано се наредят нещата за теб!