.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Чувствам се зле...

Искам да споделя нещо което ме мъчи от доста време... имам семейство което ме обича , верни приятели но не се чувствам на мястото си . Задушавам се , депресирам се , когато вървя по улицата , когато съм у дома . Не мога да си го обясня просто знам , че не ми е мястото тук. Бях извън България за кратък период но беше най-хубавото нещо което ми се е случвало бях щастлива , свободна , чувствах свобода а тук се задушавам хората които срещнах и местата които видях увеличиха това чувство. Не знам дали това е някакво психическо състояние но искам да ми мине не искам постоянно да мисля с какво да запълня дните си за да минават, за да дойде моментът в които да се махна завинаги и да започна отначало.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Защо се върна тогава?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на RapExotic
    Открий това, което те подтиска тук и се опитай да се справиш с него. Не е добра идея да изоставиш семейството си и приятелите си напълно. Дори и да заминеш за чужбина, пак ще общуваш с хора и проблема може да се пренесе и там. Най-важното е да откриеш причината за това състояние и да я елиминираш.

Голям фен Аватара на Leticcia
    А хрумвало ли ти е да посетиш психолог?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си