.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    JustaLittleKid
    Guest

Обувки по поръчка

Търся ателие, където изработват обувки по поръчка. По възможност в гр. София :Д

Търсих информация в Гугъл и на няколко места попаднах на подобно обущарско ателие на ъгъла на ул.Парчевич и бул.Витоша. Чували ли сте го? :Д

Ако вие сте поръчвали обувки някъде или имате такива познати, ще се радвам да споделите experience <3 Къде, цени, време на изработка, дали сте доволни и етц.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Последно си поръчах от едно ателие в Гео Милев.Ама там правят и маратонки не само обувки,иначе за моя номер ми взеха 270 лв но ги нося вече 2 години без оплакване

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Търся ателие, където изработват обувки по поръчка. По възможност в гр. София :Д

Търсих информация в Гугъл и на няколко места попаднах на подобно обущарско ателие на ъгъла на ул.Парчевич и бул.Витоша. Чували ли сте го? :Д

Ако вие сте поръчвали обувки някъде или имате такива познати, ще се радвам да споделите experience <3 Къде, цени, време на изработка, дали сте доволни и етц.
    ходих до това на витошка, то е нещо като офис и изглеждасше, че си разбират от работата. Дядкото беше малко неприветлив обаче.

JustaLittleKid
    Guest
    ^а поръча ли си обувки?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ами всъщност не, щяха да ми излязат повече, отколкото бях предвидила. За ето такава обувка ми искаха нещо от сорта на 240 лв, имаше разлика дали токът е облечен или не. Но пък работят с качествени материали и е хубаво, когато обувката е по теб (: А и доста хора са доволни от там (поне така четох)
    Но пак повтарям, че дядкото беше доста сприхав и се заяде ненужно като го попитах дали правят ортопедични.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си