- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Такъв е живота...
Харесах си момче , малко по-голямо от мен. Аз съм на 15 ,а той на 23. Не мисля,че е нещо лошо и знам,че той не е педофил. Всъщност е доста мил и не малко пъти ми е помага. Почти всеки ден ми пише и обсъждаме различни теми. Знам,че повечето от вас ще кажат,че той иска само секс, но никога не ми е правил такива намеци и не сме говорили такива неща.Лично ми харесва неговия характер, защото е забавен и добър , хубав е , но външността не е от значение поне за мен и просто не знам дали той изпитва нещо към мен и дали би изпитал някога.
Попринцип живее в моя квартал и съм го виждала точно с 2 гаджета,явно доста добре си ги подбира.. Не знам какво да правя, някакви идеи? ( моля без хейт, не мисля ,че е курвенско или глупаво да харесаш по-голям!)
Последно редактирано от isnoteasy : 04-16-2014 на 19:09
Здравей, едитни си поста на кирилица, защото и дори да не искаш, ще получиш хейт най-първо заради латиницата. Иначе е възможно и той да те харесва,напълно възможно. От дълго време ли се познавате с него?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Ами всъщност да от много време ,но от 1 месец си пишем и говорим, преди бяхме само на 'здравей' и 'здрасти'
Малко вика![]()
![]()
И какво смяташ, че ще прави 23г със хлапе на 15 ? Ще играете на не се сърди човече ?
щО? Я наскоро четох една тема в раздела "Секс" дето бяха писали на колко години са и дали са се е*али. На 15 вече са обработени като немски мотор на 100 хиляди км :Д
Разликата ви е голяма, ама зависи той с къф акъл е. Ако аз съм на негово място и ме кефиш (тяло-характер), не бих ти простил![]()
Това, че някой ти обръща внимание и му е приятно да си говори с теб не означава, че иска нещо повече. Особено когато имате такава огромна разлика. На твоите години дори разлика от 2 години може да е много, а какво остава 8. Да кажем, че сега си му интересна и няма нищо против да му говориш за училище и домашни и проблеми с родителите или комшийката от долният етаж, но до кога ще е така?
Една връзка не е само секс и това, кой колко е "обработен", няма никакво значение.
Малко вика И какво смяташ, че ще прави 23г със хлапе на 15 ? Ще играете на не се сърди човече ?
хаха забавняк си ти.
Сигурно той също те харесва!!!!
Щом се държи така както ти каза, от личен опит го казвам
на този етап си пишете, 89% че след няколко месеца ще се пречупи, и ще си признае какво изпитва или ще му омръзне да се прави на мил.
Но със сигурност, няма да играете "не се сърди човече или шах"
Не е задължително за секса с теб,но разликата ви е голяма.Хората на неговата възраст се женят,а той ще се занимава с лапетии.занимавай се с някой по-малък,остави ги батковците.
П.С.Уникално заглавие на темата
@isnoteasy: не ги слушай тях, идеални сте.
до 25-години е перфектно! Разлика 10-години ХъХ нищо не са, направи му някакви намеци за "кафе"разходки"кино" и т.н.
21-век сме, как може все още да си нямаш приятел? КОГА? питам аз!
Разлика от 10г не са чак толкова много ако са на 22-32 или 25-35, ама да ми кажеш, че разлика 15-25 не е много е направо смешно.
Не знам на колко си, ама мислиш като 10- годишна
Да, тя е на 15 той на 23. Нищо и никаква мааалка разлика.. само 10 години.
О, не, момиче на 15 да си няма гадже.. божеее, те на по 14 дете имат вече дИцата
И ПС наистина заглавието на темата е уникално.
Последно редактирано от The Cheetah : 04-17-2014 на 10:27
Според мен има два варианта, или просто ти се кефи като момиче,приятелка,позната и си запълва времето лафейки си с теб, или другия вариант е, възможно е нещо да изпитва към теб, но са много причините да не ти го признае ( водещ фактор е разликата в годините ви). Просто карай на това което и досега, ако има някакви намерения към теб то ще си проличи рано или късно.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Каквито и глупости да прочетеш тук, единственото нещо, което ще те накара да прозреш истината е г-на на 23 години.
И за мен вашата разлика е голяма, и не знам един 23 годишен, какво точно може да намери в 15 годишно дете, но съм виждала такива "двойки"...всичко продължава около 2-3 месеца макс, след което девойката страда неутешимо и се чуди "какво толкова се случи, че той ме заряза"....мхм.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium