- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След края на дълга връзка
^Бе ти не разбра ли, че нямаш право никак да се чувстваш ?
Баси келеша чувствителен.
Ходи чувствай на майната си, чувстве прочувствено
//
lel
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Бившият ми беше пълна противоположност на мен и издържахме цяла година, което ми се вижда невероятно много време за хора като него и мен. Искахме едно и също от нашата връзка и гледахме в една посока, но това се оказа, че не беше достатъчно, за да останем заедно.
Със сегашният ми приятел сме толкова еднакви, че направо не е истина. Приличаме си дори по някакви супер дребни и незначителни неща. Много ми е конфортно така. Някак не изпитвам нужда от някой, който да ми отговаря с бяло, когато аз кажа черно. Не ми е приятна мисълта, че някой може да ме ''допълва''.
Оле, не съм ви чела кво пишете всички, че ми се спи.
Мисълта ми беше за генералните неща. Не за дреболиите. И не говоря да сте различни характери, а за това, как гледате на живота.
Абе дори и за характери е така. Бившият ми много се дразнеше на начина, по който реагирам, защото се впрягам за всякакви тъпотии. Аз не можех да понеса, че него нищо не го трогваше. И т.н., и т.н.
Различията си личат с времето. Не можеш да ги преглътнеш /поне аз/, защото това автоматично значи да преглътнеш себе си. А ако се е стигнало дотам... не говоря за няк'ви дребни компромиси. Тях е ясно, че ги има във всяка връзка.
Дълга история за други поводи и питиета
Да речем, че навремето, когато се залюбихме, бяхме малки, глупави и не знаехме как да опазим връзката. И се разминахме. После ни се предостави втори шанс, рискувахме и така. Старата любов ръжда не хваща и куп други глупости. Bottom line: двама души си паснаха и намериха начин, дори след години, да са заедно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оооо *влажен поглед*
Много е мило. Ще се радвам да чуя повече някой път, ако си в настроение.
Добре![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Темата не е ли депресираща, защо пишете за успешната си любов ?
Аз преди известно време приключих първата си дълга връзка и ми е доста трудно да продължа напред..всичко ми липсва, а гледам човека справящ се перфектно
"Понякога, си мисля, че съм почувствал всичко, което някога ще почувствам. И оттук нататък, няма да почувствам нищо ново. Само миниатюрни версии на това, което вече съм изпитал"
Тъжно е, но живота е събирания и раздели, всичко е опит и той ни се трупа в главичките и сърчицата. Вярно е, че един път изживяна силна емоция в споделен миг с любим човек, тя трудно се повтаря със същия емоционален заряд или се повтаря "Но просто не е същото" - пример са всички неща които правим като деца, ние все още ядем мекици, но те нямат същия онзи вкус от онази сутрин с бабата.. Знаете ли колко хора познавам, които са в късните си 20 и са толкова разочаровани, емоционално изтощени, невярващи, че нещо ново и вълнуващо може да им се случи? :/
Имаме нужда от нови запознанства и приятелства, защото това ни обогатява, разнообразява и освежава. Позволява ни да погледнем на себе си от друг ъгъл.
Според мен е грешка, докато си млад да прекараш години с един човек. За мен това е ограничаване на личността (с редки изключения от тип сродни души)
Последно редактирано от diantonio : 04-23-2014 на 01:38
xaxaxax
Имала съм само две сериозни връзки. Едната просто завърши, а другата завърши с брак. Първата връзка беше от разстояние, беше и първата ми истинска любов, продължи малко над 2 години. Научи ме на страшно много, взе ми много, накара ме да преживея всякакви емоции.До толкова бях свикнала с човека, че трябваше да придобив нови навици. След нея бях напълно съсипана, не ми пукаше за нищо и никого, затова си позволих и да нараня друг човек, влюбен в мен, просто защото не усещах нищо. Но, когато срещнах Него всичко се промени, още в момента, в който се целунахме за първи път усетих, че той е моят човек и всичко друго преди това е било без значение. Той е това, което ме допълва, имаме различни характери, но еднакви възгледи за живота и семейството.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубаво е, ама ми се спи.
Като цяло, това дали имаш връзка с някого или не, не определя като каква личност ще се изградиш. Обвързан и завързан са две различни неща. Новите запознанства и приятелсва се случват, дори когато в интимен план прекарваш младините си с един и същ човек. Даже намирайки/откривайки любовта в толкова ранен период от живота си, може да е голям плюс,
Най-дългата ми връзка беше 6 години и няколко месеца 7-8 може би. След това бях като ударена от самолет най-точно казано. Нещата ни се прецакаха 3-4 месеца по-рано, просто никой не смееше да подхване разговора. Когато вече обаче започна да ме лъже и да се подиграва с мен се наложи да поговорим. Никога не съм си мислила, че човека на който съм поверявала живота си би постъпил така... Но за жалост явно всичко се случва. Като цяло връзката и човека ги преживях бързо по стечение на обстоятелствата. Но неговата постъпка никога няма да мога да я преглътна.
Иначе планове с човека имахме велики, при положение че около 4 години сме живели и в две държави под един покрив. Но накрая всичко стана много грозно. В началото дори не можех да говоря за тези неща, сега вече ми е по-спокойно.
Иначе за доверие към друг партньор не може да се говори. Знам, че не е честно, но човека с който съм сега е много наясно през какво съм преминала. За това пък беше с мен и преди да искам да имаме нещо, просто нещата ни взеха да се развиват много бързо. Мисля си, че след големи връзки (и той е имал от порядъка на 6 години) вече човек знае какво търси и как да го поиска. Някак израстваш и имаш трезвия поглед да прецениш кой "става" и кой не - просто вече не си губиш времето в изгубени каузи.
Ооо. Много кофти се е получило накрая.
А друга обща татуировка (освен Мики и Мини Маус със сегашния ти приятел) имаш ли?
Чакай сега.
Така казано... може би, макар че пак не съм особено съгласна.
Обаче има огромна значение с какъв човек си във връзка, ако си. Огромно значение за развитието на личността ти.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-24-2014 на 10:57
Ина, със сегашния ми приятел съм от февруари някъде - нямаме никакви татуси :Д супер малко време сме заедно, затова пък не се разделяме и за секунда, ходихме на обиколка из Европа, запознахме се със семействата си, даде ми ключ от тях и т.н.
Иначе с този предния, с който бяхме години имаме доста свързани. Последно той което си направи - имаше един папагал Скарлет на гърба и си направи още един все едно са в полет прегърнати. Пък аз на един часовник имам рожденните ни дати - моята 4.2 и неговата 9.3 и т.н.