.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    До човек си е, но както кака каза, зависи на каква възраст сте се разделили. Едно е ясно трябва напълно да се отърсиш от предишната връзка за да започнеш нова, което обикновено става трудно, особено ако се опиташ прекалено скоро след това. Просто в действията (или бездействията) на новият партньор ще виждаш приликите или разликите с действията (или бездействията) на миналият. Което ще те скапва малко или много. Някои хора казват, че няма не заменими хора и донякъде това е вярно, винаги можеш да си намериш нова половинка, но според мен всяко едно съзнание/характер/външност са уникални по своему, което ги прави незаменими и след края на една връзка, ти знаеш, че никога няма да срещнеш точно същият човек, макар и много хора да се опитват да намерят същият. Това е болезнено.
    В живота човек ако желае, сам няма да остане, цаката е да си с човека, който за теб е незаменим, не защото не можеш да намериш друг, а защото за теб той е перфектен дори и с неперфектността си.
    Но цялата тема е адски субективна, зависи от теб, от партньора, от много вътрешни, външни и странични фактори:
    Ето например имам 3 годишна връзка зад себе си, която приключих и ми мина за около два месеца, но като цяло не ми беше гадно, може да се каже, че свикнах без нея за има няма 4-5 дни.
    Със сегашната ми приятелка [колкото и лабилно да звучи] веднъж като се скарахме много лошо, бях на успокоителни и целият треперех постоянно, а тъпите хапчета хич не ми работеха Дори и свръх дози не ми действаха и се отказах. Пък и се оправихме..
    Та зависи от естеството на връзката, на какви години сте, колко се обичате и колко си вярвате, на какво сте били готови един за друг, имали ли сте мечти и прочие.
    Едно е сигурно, човек се променя в една връзка и определено, след краят й няма да си същият какъвто си бил преди започването й, ако погледнеш от такава гледна точка на нещата, най-вероятно няма да се налага да обясняваш точно същите неща на новият партньор, защото ти ще си различен/а. И все пак след по-дълга връзка си е болезнено започването на нова..
    Тая тема е доста дълбока..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    на какво сте били

А сега сериозно. Предполага се, че след като си бил толкова дълго време в тази връзка, тези малки навици са ти харесвали малко или много и както самия човек, така и тях няма да забравиш особено лесно. Но само се предполага. Както във всеки друг аспект на любовта, така и тук нещата са доста относителни..Може винаги да намираш навиците на бившата си половинка дори и в човек, с който туко-що се запознаваш, а може и в момента, в който кажеш или ти е казано край всичко да се заличи от главата ти..Навиците обаче са си навици..Малко или много за тези 3 години /в твоя случай/ част от неговите навици са станали твои и обратно..Дори и несъзнателно..Аз за шест месеца съм прихванала част от навиците на половинката си, камо ли за повече..Друг е въпроса дали след раздяла /недай си, Боже/ ще забелязвам /или дали ти в момента забелязваш/ тези навици и дали те ще ми напомнят за него. Вероятно да. Надявам се и да не разбирам...

Малко разхвърляни мисли, надявам се да си ме разбрала..;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си