Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
То въпросното напасване според мен идва в доста по-късен етап. В началото, когато има лудо привличане, еуфория и предимно страст, никой няма да гледа дребните нещица от характера на другия. Да не говорим пък, че никой не си показва кирливите ризи в началото на нова връзка.
При нас пък беше обратното. Някак си, впуснахме се в нещо знаейки, че сме пълни противоположности и ненавиждайки най-ясно изразените черти в другия. Аз ненавиждах гордостта и безразличието му; две черти, които управляват характера му и, които го описват най-точно. Той ненавиждаше ината и независимостта в мен - две черти, които полагат основите на цялата ми личност. Гледахме дребните неща от характера, показахме си кирливите ризи в началото на връзката. И точно заради това (може би) се завървза някаква страст и еуфория.

Не сме били заедно дълго време (8 месеца), но отдавна минахме частта, в която "гледахме дребните нещица в характера". Може да се дължи на факта, че се познавам от 3 години и дотогава се бяхме опознали достатъчно. В момента, концентрацията ни е върху други неща :Д