.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Порязан пръст

Здравейте,преди около месец може би два не помня точно кога беше ще ви излъжа - Февруари,Март както и да е тогава си порязах пръста много кофти на една чаша още като го порязах ми изтръпна горната част където е порязан не усещах толкова болка колкото нещо като схващане(изтръпване) кървеше обилно минаха поне 15-20 минути докато спре кръвта превързах го имаше стъкло до колкото помня махнах го но не почистих кръвта защото трябваше да го търкам беше засъхнала а не мислех,че е добра идея да човъркам прясна рана не можех да го свивам от болка та легнах да спа на сутринта беше горе-долу в същото положение отидох до аптеката купих сулфатизол(не съм сигурен дали се казва така прахче е),риванол и марли поръсих от сулфатизола промих го с риванол и го превързах,на другият ден беше малко по добре но все още го имаше това изтръпване и безчувственост точно от страната на порязването от другата страна(другият край на връхчето) си беше нормален но все още не можех да го свивам та нека не изпадам чак в такива подробности по дни а да ви кажа какво е състоянието му в момента след като са минали 2-3 месеца - Все още не го чувствам от едната страна където е порязан сигурно е засегнат някой нерв но просто не мога така,дразни ме мога да го свивам напълно въпросът ми е към тези които са се порязвали така дали отминава тази безчувственост защото аз съм едва на 15 години и може да имам проблеми с него в бъдеще.

Благодаря на всеки който си направи труда да пише и да помогне с каквото може.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Ами, честно казано, щом въпросното място е безчувствено на допир, вероятно си засегнал някой аферентен нерв, т.е. такъв, който провежда импулси към ЦНС.Можеш да извършваш пълно свиване, тъй като сгъвача(мускул) на въпросния пръст е останал интактен.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Супер фен Аватара на sometimes_
    Що не идеш на лекар?
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Dagichka
    лекар веднага.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair Виж мнението
    Ами, честно казано, щом въпросното място е безчувствено на допир, вероятно си засегнал някой аферентен нерв, т.е. такъв, който провежда импулси към ЦНС.Можеш да извършваш пълно свиване, тъй като сгъвача(мускул) на въпросния пръст е останал интактен.
    сложните думички, а

По темата - отиди на лекар
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Ходил съм на лекар ГП-то ми каза ми,че може да ми остане така за цял живот...
    EDIT: Има оток в пръста още от както съм се порязал мога да дам снимки сравнение на порязания и на другата ръка пръста.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на sometimes_
    Кажи на личния си лекар да си гледа работата и да ти даде направление за по-свестен доктор.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на draid
    Вероятно вече е доста късно за да се оправи. При такива срязвания, при които има изтръпване, безчувственост и т.н. се ходи веднага не лекар, а не се чака 2 месеца. Предполагам срязването е от долу. Ако още има подуване, то отиди веднага на лекар и се надявай да няма останало някое парченце стъкло, че цял живот ще ти дава ядове.

Аз имам абсолютно същия проблем- порязах се преди 4 месеца и все още не го чувствам и ме боли когато трябва да го напрегна, да има тежест върху него и така нататък (не знам дали ме разбра), даже имам белег.

Хаха, нормално е да имаш белег. Ти какво очакваше ?

Очаквах да спре да ме боли и да си го усещам, не ми пука за белега.

Супер фен Аватара на RiB
    Един приятел така беше си порязал пръста и след няколко месеца умря.

От мен ще знаете, че са бели кахъри това. Трябваше да се притеснявате ако не можете да го свивате

Е да, ама и това не е едно от най-приятните неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си