.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Какво ми има?

Здравейте! Исках да ви попитам, някой има ли представа на каква болест са тези симптоми? Аз съм на 13 години и всеки ден имам главоболие. Понякога по - силно, понякога по - слабо. Не винаги е в еднаква част на главата! Вие ми се свят и понякога виждам размазано. Родителите ми са наясно, но не съм посещавала лекар. Личната ми лекарка също не прави нищо по въпроса.Лекарствата не ми помагат. Моля, ако някой знае или изпитва същите болки да помогне!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Искай от личната направление за специалист. Може проблема да идва от очите, но не съм доктор, че да кажа със сигурност.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Имаше една книга от Джек Лондон - ''Морският вълк'' . Там капитанът има подобен проблем и по-късно се оказва,че има тумор в мозъка.Първо губи зрението си после... Няма да ''спойлвам'' повече.
    Ето го филмът по книгата ---------- > http://www.imdb.com/title/tt1215482/?ref_=fn_al_tt_1

Голям фен Аватара на Leticcia
    Ниско артериално налягане. Все пак си направи пълна кръвна картина, по възможност изследвай щитовидната жлеза, защото може от там да идва целия проблем. Дори да има някакво отклонение, ще е минимално и вярвам, че с пубертета ще го израстеш. Относно предишното мнение, не знам с какъв акъл пишеш подобни неща на едно 13-годишно дете, това говори напълно за твоята ограниченост. Прекрасна, не се тревожи, ако имаше подобен проблем личната ти лекарка щеше веднага да го забележи Това е просто поредната пубертетска история...
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Kukuto, потресен съм от ограничеността ти. Дори и трол да си, е супер грозно това, а да не говорим ако си сериозен.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Супер фен Аватара на NissaN
    И аз съм същият дори бях пуснал тема.Ходил съм по доктори казваха ми,че имам мигрена-взимах и лекарства,но аз продължавам да мисля,че имам тумор.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    И аз съм същият дори бях пуснал тема.Ходил съм по доктори казваха ми,че имам мигрена-взимах и лекарства,но аз продължавам да мисля,че имам тумор.
    Казах ви...

Мигрена или проблем с очите.
    Source: опит

Върви на очен лекар!

Как така, по дяволите лекарите нищо не правят по въпроса, какви са тея лекари? Да ти направят рентгенова снимка или незнам.. не съм много наясно с тези неща. Но, както казват по-горе може да имаш проблеми с очите най-добре отиди на очен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си