.
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Приятелката ти НЕ Е ГОВОРИЛА СВОБОДНО 4-5 езика на 14, подписвам се с две ръце под това. И продължава да не ги говори, немалко хора, които живеем в ЧУЖБИНА, се изказахме по въпроса със "свободното общуване".
    НЕ, не съм работила на 14, защото е НЕЗАКОННО, както сам отбеляза.

За 18-ти път - не споря, че е лошо, че работят с непълнолетни, ако (това е равно ва "при условие, че", не ми се заяждай за глупости, нали си филолог уж) всичко е изрядно и ако клиентелата е свястна. Съгласих се с теб по този въпрос. ПРОЧЕТИ ПРЕДИШНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ПАК!

Айде сега млъкни и очаквам отговор на Лил дали силно преувеличава или техните експлоатират детски труд.

Окей. Получих си отговора. Вашите експлоатират детски труд.
    И не, скъпа, независимо какво си й казала ти на майка си, те носят отговорност за теб и това какво казва едно ДЕТЕ, няма значение. Те са отговорни за теб до навършване на 16.
    Ако наистина си ги правила всички тези неща и ако в момента беше в Америка, вашите щяха да ги съдят при най-малкия намек от съсед, че ставаш в 6 и работиш до нощите, надявам се да го знаеш. Не е повод за гордост и не го разправяй наляво-надясно.

Приключих по темата.
    Отговора го дадох с удебеленото. За 18-ти път. Не съм аз тази, дето не чете.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-19-2014 на 14:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си