Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Аз като говоря български, руски, английски, латински и уча фарси с дари и таджики + кюрдски и арабски - К'во ще ми кажеш? За първите 3 имам сертификати и взети различни изпити, латинският не ми е перфектен, но съм го учил 4 години и ако трябва да го използвам, ще се справя- вече мога да говоря в 3 времена на фарси /демек и на дари и на таджики/ без голямо затруднение ?! Ае к'во ще кажеш ся, това са 7 езика/ без кюрдския и арабския.. А тях до 4ти курс да се надявам ще мога да говоря?
Ох, въобще нямах намерения да се намесвам тук, но това ме потресе откровено, както и всеки път, когато бълваш подобни глупости.
Имам точно три сертификата по езици, различни от българския и познай, за нито един не твърдя, че го владея, нищо че единия съм го говорела свободно и съм живяла в държава, в която се говори, в продължение на 2 години.
И не, не съм тесногръда и не съдя по собствената паничка само. Просто интелектуалното ниво, което показваш, въобще не отговаря на възможностите на човек, който на 18-20 години ще владее 7 езика свободно. Замисли се над това.

бтв сертификатите от курса по немски/френски/испански/не знам си какъв общо не се броят, нали ли знаеш, тях никой не ти ги зачита