Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
Случвало се е майка ми да ме е молила да си почина и аз пак да не съм искала. Това, че ТИ си мислиш, че не съм работила, не значи, че не е така..И в случая пиклата си ти, защото ТИ говориш без да знаеш. Но да нападаш е много лесно, дори и да не си права.
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Има два варианта - или имаме много различна представа за "съсипвам се от работа", или родителите ти наистина са те карали да ставаш в 6 и/ли да лягаш след полунощ, което вече наистина говори лошо за тях. Кое от двете е?
Мдаа, добре, че пишеш каквото ти уйдиса на акъла.

А за перфектният полиглот да не говорим, колко езика говориш ти? Защото тя се е справяла на хотелска рецепция с 4-5? Това лято, когато още беше на 14? Ти на колко езика говореше на 14? Работеше ли на 14? Не, че нещо, даже не я защитавам, ама тя може да те сложи в малкият си джоб и е крайно време да кажеш, че не разбираш и да спреш да се излагаш, защото спориш с месаря за месо, което е глупаво, а претендираш за много зряла и осъзната мадама.
Ако беше такава, щеше да кажеш, ти разбираш повече от мен, защото си в тази среда цял живот, а аз нямам обективно мнение, но е много по-лесно да беснееш да се нервиш и да нападаш, нале?