.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    "от страната на работодател"
    Ако вашите държат кафене и наемат непълнолетни сервитьорки, никак, ама никак не говори добре за тях.

Авторке, за вечерен час могат да ти направят проблем, ако си на улицата и те спре патрулка за проверка.
    Хванат ли те на работното място, го отнася изцяло работодателят. Ако са съвестни, свят ще му се завие и 10 пъти ще съжали, че е наел непълнолетна.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако вашите държат кафене и наемат непълнолетни сервитьорки, никак, ама никак не говори добре за тях.
    И 'що пък? Всички непълнолетни мрънкат, че искат да работят, а като има къде не говорило добре за работодателите.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Ако е без документи да напълно нормално е, но нали знаете, че след 16 може да работиш? Трябват повече документи и разрешение от нам си къде, но все пак е възможно и е законно, к'во скачате веднага, ае ся ми кажете, че това не е заяждане, щото 16 годишна възраст влиза в графа "непълнолетна". Ако имаш документите и всичко останало можеш да наемеш непълнолетна на работа, а тук даже говорим за ресторант на морето, където много момиче на 16 + ходят лятото да си изкарат пари. Което е абсолютно законно, с правилният набор от документи.
    Даже не се опитвам да се заяждам, ама понякога си вадите факти от задника и ни в клин ни в ръкав, обяснявате няк'ви теории...
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    И 'що пък? Всички непълнолетни мрънкат, че искат да работят, а като има къде не говорило добре за работодателите.
    прочетох само тез, другите не ме бъркат
    аз говорех конкретно за случая, когато няма документи и е минал вечерния час и мисля, че и момичето над мен говореше за същото
    признавам си, изключих за разрешението, но то не винаги се издава
    не съм се заяждала, нито ви знам какви сте, нито що сте
    ако техните са били легални, си връщам думите относно тях
    ако ли пък не, си държа на тях

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За това говоря.. При условие, че е законно и всичко е изрядно, какъв е проблема?! И кое точно не говори добре за тях?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си