.
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Никъде не съм казала, че е незаконно. Напълно наясно съм, че може с разрешение от родител. За по-нататъшни документи не съм наясно.

Частта с "свят ще му се завие" ли визираш? С това имах предвид, че масово, ама масово си работят без документи, щото собственикът е приятел на мама или тате.

Даааам, наемай 16-годишни да работят в кафене и да носят къси полички, давай, кво лошо има таргет клиентелата ти да се състои от загорели малоумници, които се чудят как да ги поставят в неудобно положение.
    Не става въпрос само за закон. Става въпрос за психика. Става въпрос, че при конфликт 16-годишното или ще се сдуха, или ще е прекалено груба. Да, умението да отхвърлиш селска свалка с финес, който не вреди на бизнеса, не идва задължително с пълнолетие, но някак е по-вероятно една мацка на 20+ да го има отколкото на едно 16-годишно, на което му е първа работа.
    А по-малките градове това е особено ясно изразено. Част от клиентите внимават в картинката, щото познават бащата на момичето, например, ама друга част си наглеят, че и се опитват да си пипат и т.н.

Да си видял в наистина добро кафене с добра репутация, да не говорим за ресторант, да има непълнолетни? Аз не.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-19-2014 на 13:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си