Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не съм аз тази, дето чете избирателно.
С петнайсетте "акО"-та, съм съгласна, да.
И съвсем правилно го отбеляза - ТЕХНИТЕ имат бизнес, дам.

Лиланда, репликата ми беше към възлюбения ти по повод ЕЛИТНИ РЕСТОРАНТИ.
Не "кафенета". Като дете на родители с бизнес поне това да беше научила като разлика.

Второто, което очевидно си пропуснала, е, че въпреки че тия две заведения са на мутри, пак са от най-посещаваните, нали? Не са някакви долнопробни и безизвестни.

Като си решила да се заяждаш, нека ти дам съвет - ти си пикла на 15-16, да казваш "работили СМЕ" е безкрайно смешно по много причини. Родителите ти са работили. Недей лежа на техни лаври, защото имам познати, които са деца точно на хора като вашите - със собствен бизнес и т.н. - помагали са десет пъти повече отколкото ти най-вероятно, минали са през всевъзможни функции в ресторанта и пак не си позволяват да се изказват така. Много можеш да научиш, но просто изказът ти на тези години предизвиква снизходителна усмивка.
Все едно като съм бачкала месец и половина във фирмата, в която работи майка, да кажа "работила съм с уважавана немска козметична фирма с 50-годишна история". Еми... смях.
Като имаш претенции, ще ти отговоря на всичко едно по едно.

Като споменах това за сервитьорите на възраст и аз говорех за ЕЛИТНИ РЕСТОРАНТИ, какъвто е и нашия между другото..Тоест беше..От най-посещаваните са, но знаеш ли какво се случва в тях..Не, нали? 'Щото са известни в цял свят с "танцьорките" им, с наркотиците в питиетата и така нататък и така нататък. Не са безизвестни, но за мен лично СА долнопробни. Надявам се намираш разликата.

Казвам работили сме, защото цял живот съм била лепната за тях и не съм им помагала, а съм РАБОТИЛА НАРАВНО С ТЯХ. Смея да твърдя, че много повече работа е минала през ръцете ми, отколкото на теб..Не знаеш как аз цяло лято се съсипвам от работа..Случвало се е майка ми да ме е молила да си почина и аз пак да не съм искала. Това, че ТИ си мислиш, че не съм работила, не значи, че не е така..И в случая пиклата си ти, защото ТИ говориш без да знаеш. Но да нападаш е много лесно, дори и да не си права.

Вземи най-сетне отговори на съществения въпрос, та да стигнем до края на този спор, ако е възможно..