С какво гарантираш? С мен ли си била? Общували ли сме въобще, че гарантираш?
Няколко пъти ти казах, че ресторанта вече не е сред най-посещаваните заради семейни проблеми..Именно заради тези семейни проблеми той вече не е наш, а на леля ми. И миналото лято ние се занимавахме само с хотела..Работата ни беше да изчистим за 2-3 часа стаите, да пренесем мръсното пране до колата за пералното и да седим. Това е причината да съм киснала във форума. И да, пак съм работела наравно с тях. Предишни лета обаче е имало случаи, в които не съм спала със седмици или съм спала по 1-2 часа на ден, само за да мога да съм "на смяна" на другия ден. Буквално съм се занимавала със всичко, дори съм изграждала основите на втория ни ресторант заедно с баща ми. Да ми кажеш, че не съм работила е много смешно, при положение че аз знам какво съм правила, не ти.
И не, не си отговорила на въпроса. Той беше какво лошо говори за родителите ми това, че са наемали непълнолетни, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ /не ако/ всичко е били изрядно.
едит: Никой нищо не ме е карал. Нашите СА МЕ МОЛИЛИ да спра да работя и аз не съм искала. Недей да обиждаш тях без да знаеш.
Последно редактирано от Lilanda : 04-19-2014 на 14:25