Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Тя говори Английски, Испански и Руски, а учи/говори г/д / бе не знам точно - Италиански
и Българският - айде кажи ми, че няма как да се справя на рецепцията, при условие, че тя това прави цяло лято почти по цял ден, висеше на рецепцията. и отделно помагаше на техните, с каквото друго може, когато може..
Имаш тенденцията много да се изхвърляш, когато става дума за "владеене" на езици.

Едно е да работиш на рецепцията на хотел, в който трябва да научиш няколко фразички, с които да посрещаш гостите. Тези изречения включват такива от рода на "Здравейте" "Стаята ви ще е готова до 12 часа" "Приятен престой ви пожелавам" "Довиждане". Съвсем друго е да попаднеш в академична среда, където постоянно те бъкат не с правилна граматика, а с "дебели, тежки и жестоки" термини, чиито значение дори на български не знаеш.

Затова, моля те, въздържай се от такива смели изказвания като "Лин говори 5 езика". Не, не ги говори. Познавайква ги, знае някои изречения, разбира смисъла. А това само по себе си е изключително далеч от каквото и да е владеене на език.

Нямаше да се включвам, ама това се забелязва в много теми вече.

Другото, което е - ти сам каза, че никой няма да глобят, ако видят дете, което носи 1-2 чинии и виси в ресторанта. Силно се съмнявам, че Лин е спала по 1-2 часа на ден, скапвайки се от работа в ресторанта/хотела/пералнята през цялото лято, сиреч 90 дни или там колкото се събират. Сумарно всичките дни, през които тя наистина е работила толкова усърдно сигурно се събират към 2-3 седмици, дори месец (може би), но никой не може да ме убеди, че е била подложена под такова напрежение през абсолютно целите 3 месеца.