Първо Христос воскресе

И второ
Бях казал, че повече няма да отговарям или поне не заядливо, само ще кажа, че сертификатите не са ми от няк'ви си курсове от квартални учителки. Та Маги, мога да ти произнеса името на даскалото.. спокойно..
А дали имаме розов балон или не е, строго субективно, всеки да си гледа неговата паничка, с неговите си разбирания и възприятия, сиреч, за вас нещо розово може да е напълно нормално за мен и обратното, не е ли така? Научете се да не съдите, спрямо личните си преживявания. Аз в тази тема между другото не казах, че Лина говори перфектно (а ако съм го казал се извинявам), казах, че тя се справя /доста добре/ с езиците и лично съм го виждал.. Дали ги владее перфектно, е то няма човек, който да владее даден език перфектно, но се справя, същото е с моя пример за източните езици, не казвам, че ще съм някакъв невероятен езиковед, но на последната пресконференция на която присъствах си говорих с посланика и културният аташе именно на фарси и да ви кажа разговора течеше горе-долу гладко, естествено зад мен имаше преподавател, защото пичовете говореха във времена, които даже нямат еквивалент на други езици, които знам и просто нямаше как да разбера нещо, което още не съм учил, но все пак си говорихме де главно във трите основни времена.. Даже ми подариха сборник с доклади от някакъв научен форум като награда, че се старая.. .
Та дали е розово или не, няма как вие да кажете, за вас е розово за нас не е, тя си ги говори езиците, дали перфектно или не, факт е, че се оправя с носителите на дадените езици. Работила е, както тя каза и на това съм свидетел аз.
Виждам една тенденция от троицата Найв, ДД, ПП - да се защитавате една друга и където спори някой с едната, другите две да скачат - няма лошо, явно сте си ни набелязали нас. Но ъм се изместихме от оригиналната тема, която беше, че Ина се изказа неподготвена с първият пост относно родителите на Лина. После се извини де, та от там нататък всичко написано (дори и от моя страна) е пълен безсмислен булшит.
Та ще ви помоля, макар да знам, че всичките сте много умни и ориентирани, не ни давайте акъл, не се опитвайте да ни поучавате, да се вживявате като някакви орисници от съдбата, или като нещо повече от някой друг, защото е много грозно да вадите такова самочувствие, ако погледнете всичките ми постове нагоре, никъде не съм казал, че съм нещо повече от вас, но ъм две от трите ви, го направихте, изтъкнахте колко по-добри сте от мен, въобще без да ме познавате, нали знаете, че един истински интелигент, няма да каже, аз съм интелигент, аз съм по-умен от теб, ти си по-глупав, аз правя това и това и това, а вие нищо не правите. Та не, че намеквам нещо, но просто научете се да живеете с хора, с различно мнение, мироглед и мислене от вашето.
Доста усилия ми отне да не изпсувам и да не се държа арогантно - моля оценете го. /Ебавка плийс.
Още нещо, ако искате уважение и респект от нас, ами покажете такива. В живота никой няма да те уважава, ако първо ти не уважиш. Свикнете да не говорите снизходително за хора, които не познавате и които може да са много повече от вас, без даже да знаете. Смятам, че в умиращия форум можем да си пазим добрия тон и дори и да сме на различни мнения, да не се обиждаме като останем без аргументация, аз съм способен, а вие?

Едит* Визирам Пантерата, която нямаше какво да каже и започна да нарежда Лина с пикла и прочие.