- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ако имаше концерт на Еминем в България..
Ако имаше концерт на Еминем в България бихте ли отишли?
http://www.youtube.com/watch?v=FY9Hf...os=wO4lYAuZ6HE
Аз определено ще отида независимо от всичко![]()
I like Horses
Естествено.... Бих убила човек за концерт на Еминем![]()
А пък ако и ДРЕ е с негооооооооо.......................... .............
Ще е доста трудно това, защото събитието ще е забранено за лица под 18. А общо взето почти всичките му фенове са в тази възрастова група.![]()
Мисля че ще събере доста повече хора от концерта на Мдона...
А колкото до възрастта сега съм на 15 така ,че ако прави да е след 3 години![]()
I like Horses
Хмм, защо да е забранено?Първоначално написано от Mooo6no
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
напротивПървоначално написано от Mooo6no
ти баби да танцуват на Еминем виждал-а ли си?
дано да доживея това щастие .. не бих пропуснала концерт на еминем никога![]()
B a D ` G i r L
Защо ли? Защото... Yeah, man, motherfucker, yeah, listen this shit, nigga! Yeah, Man, motherfucker! Very yow, yow!Първоначално написано от DesireToFire
GracelessIsDumb, не искам и да виждам.![]()
ъм... ше го пропусна.. мина времето като се захласвах по идиотските му клипове и се кефех на хопеца му.. ся друг хипхоп ме влече, ъндърграунд, ю ноу уот айм сеен?!![]()
^ Ей, всичките станаха клошари, така де ъндърграунди... И какъв ъндрграунд слушаш? Че кво му е по-идиотското на Еминем от това на някакъв клошар, пеещ колко яко е да си в кофата за боклук?![]()
не съм длъжен да давам обяснения на когото и да е, особено пък ако не знае що е ъндърграунд културата... слушай си комерсиалните лайновози (всичко, де-що го дават по 20-30 пъти на ден по телевизия City, Voice и производни "хитови" телевизии.. включаю радиа)Първоначално написано от Mooo6no
Макар че не слушам тоя стил музика, песните на Еминем ми допадат доста => бих отишла.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Едва ли бих отишла...наистина ме трогват точно две негови песни.
Някакъв нямал никакви умения и се нарекъл "ъндърграунд". Немалко от ъндърграундите са такива. Изобщо не слушам музиката от City и The Voice. А аз предпочитам да слушам качествена музика - това обикновено не включва нито The Voice, нито клошарите.Първоначално написано от Tempest
![]()
Оооо ще отида много ясно!!![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
OFFTOPIC
моля те, замълчи, насълзиха ми се очите от смях.. спокойно - не слушам скайп МС-та, нито градските рапета... вярно, че Сульо и Пульо вече се наричат ъндърграунд, но и тях не слушам.. и аз, като теб, слушам стойностна музика. Вече това, че за теб стойностната музика е едно, за мен друго, е друго нещо и е напълно нормално... не знам преди да се създаде ILLmate колко човека бяха чували за FARS, LOGO5, Wosh и Darkstep, но аз ги знам от малък, с тяхната музика съм израснал... особено Stick Insect (Wosh + Yoko).. освен рап, слушам например liquid funk.. съмнява ме някой тук да е запознат с тоя стил... (моля, не използвайте гугъл, youtube и производни да докажете същото)Първоначално написано от Mooo6no
/OFFTOPIC
ONTOPIC няма да има
Метъл концертите нямат и 12 години ограничение => не виздам защо този трябва да има . http://www.youtube.com/watch?v=bW03c4Vmr0k Те Рамщайн нямат точно пък на еминем ще вземат да сложат.. И то 18 години..Първоначално написано от Mooo6no
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Естествено, че ще отида.А за ония нагоре където слушал "underground" БГ няма да коментирам.
Всички викат, че най-хубавото е ъндърграунд-пънка, рапа, сега и метъла ще го изкарат такъв
ама се е тая...слушам музика и не ми пука кво се пее в текста, ако бийта и музиката е яка-става, ако ще да е чалга, емо, рап или еди кво си!
Не разбирам изобщо от метъл, пънк и други такива, но от лични наблюдения и от четете на книги, свързани с тези стилове, съм запозната с някои понятия...
Tempest, точно пък Уош МС напоследък е толкова комерсиален, чеее... иваче си слушай музиката, никой не те упреква, ама не си мисли, че е най-стойностното и великото.![]()
не ти казвам за сегашните му тракове, а за тези преди 5-6 години.. и пак ти казвам - за теб едно е стойностно, за мен друго... аз мога да ти кажа, че твоята музика не е велика и не струва, как ше ме обориш?Първоначално написано от Mooo6no
и кво тряя да седи в един порочен кръг завитаги ли ?Първоначално написано от Mooo6no
Не съм на мнение обаче че е необходимо внасянето на толкова много англо-бълраски елементи . И все пак траковете му са болни .
който търси - намира . ^^