.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    renata_564
    Guest

Страст или любов?

Кого бихте избрали ако към едното момче изпитвате нежност,обич а към другото силна страст все едно ви се иска веднага да го направите ?

Любов без страст е доста трудно.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Страстта естествено,един път се живее ... Предпочитам да ме кара да изтръпвам и да горя вътрешно,дори и да е мимолетно,от колкото да заложа на ''сигурното'' (което всъщност въобще не е сигурно,имайки предвид,че в тази област нищо не е такова ,каквото изглежда) и да търся тръпка,която даденият човек не би могъл да ми даде.
    Но това съм аз.
    Ти от друга страна решаваш сама.Какво ти липсва?Не е само до това какво изпитваш ,а какво биха ти дали те, с кого би се почувствала по-добре ? На кого можеш да се довериш , кой ще те разбира по-добре?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ориентирай се към добрия ебач, другият така или иначе ще ти омръзне.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не си струва нищо, ако нямаш страст. Нито любовник, нито работа, нито живота, нищо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Бих избрала страстта пред всичко друго, но често се оказва, че тя е мимолетна и после съжаляваш, че си пропуснал шанса си за любов.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на paradosou
    Nom, силно включване. На пръв поглед очевидни неща са, но реално много хора ги забравят.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    що изключваш възможността да изпитваш и страст към този към когото изпитваш нежност/любов? смис, аз не мога да си представя да изпитам такова нещо към някого без да изпитвам и силно сексуално влечение.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Да но след години остава навика от любовта и връзката а страстта от някой нов ... примерно ?

Винаги ли е толкова трудно да се съчетаят тези неща? Ако наистина трябва да се избира, страстта на 1000000%. Има нещо в онова изгарящото, непрестанното привличане към един човек, което сякаш ти замъглява съзнанието за всичко друго и те прави жертва на тръпката. А любовта, ако наистина беше любов, едва ли би била без капка страст.

Аз не мога да си представя че ще изпитвам само едно от двете . Двете вървят ръка за ръка липсата на едното или на другото винаги се оказва проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си