- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страст или любов?
Кого бихте избрали ако към едното момче изпитвате нежност,обич а към другото силна страст все едно ви се иска веднага да го направите ?
Страстта естествено,един път се живее ... Предпочитам да ме кара да изтръпвам и да горя вътрешно,дори и да е мимолетно,от колкото да заложа на ''сигурното'' (което всъщност въобще не е сигурно,имайки предвид,че в тази област нищо не е такова ,каквото изглежда) и да търся тръпка,която даденият човек не би могъл да ми даде.
Но това съм аз.
Ти от друга страна решаваш сама.Какво ти липсва?Не е само до това какво изпитваш ,а какво биха ти дали те, с кого би се почувствала по-добре ? На кого можеш да се довериш , кой ще те разбира по-добре?![]()
Ориентирай се към добрия ебач, другият така или иначе ще ти омръзне.
Welcome to the Jungle...
Не си струва нищо, ако нямаш страст. Нито любовник, нито работа, нито живота, нищо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Бих избрала страстта пред всичко друго, но често се оказва, че тя е мимолетна и после съжаляваш, че си пропуснал шанса си за любов.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Nom, силно включване. На пръв поглед очевидни неща са, но реално много хора ги забравят.
що изключваш възможността да изпитваш и страст към този към когото изпитваш нежност/любов? смис, аз не мога да си представя да изпитам такова нещо към някого без да изпитвам и силно сексуално влечение.
Да но след години остава навика от любовта и връзката а страстта от някой нов ... примерно ?
Винаги ли е толкова трудно да се съчетаят тези неща? Ако наистина трябва да се избира, страстта на 1000000%. Има нещо в онова изгарящото, непрестанното привличане към един човек, което сякаш ти замъглява съзнанието за всичко друго и те прави жертва на тръпката. А любовта, ако наистина беше любов, едва ли би била без капка страст.
Аз не мога да си представя че ще изпитвам само едно от двете . Двете вървят ръка за ръка липсата на едното или на другото винаги се оказва проблем.