.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Хм. Доста хуманно.
    Аз пък бях чела, че ревностните християни пиели само вода, евентуално ако си пред умиране, можело и с малко хляб да замезиш.
    Постиш ли?

И една картинка:
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...17182077_n.jpg
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-19-2014 на 17:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм. Доста хуманно.
    Аз пък бях чела, че ревностните християни пиели само вода, евентуално ако си пред умиране, можело и с малко хляб да замезиш.
    Постиш ли?

И една картинка:
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...17182077_n.jpg
    постя всеки ден, но истинският "пост" се състои от (проява на) правда, понеже когато вярваш правилно, имаш Името на истинския Господ Бог в сърцето и ума си, и дори няма толкова голяма нужда от правене на много молитви и спазване на традици, защото тогава човек се кланя с дух и истина, понеже важен е приносът към всеобщото спасение в истинския Бог Отец и истинския Господ Исус Христос

"Бог е дух; и ония, които Му се покланят, с дух и истина трябва да се покланят." Йоан 4: 24

що се отнася до картинката, православните си имат традиция първо да освещават предметите, чрез които се извършва поклонение, и чак после да се кланят чрез тях (което съм разбрал от личен опит, защото някога бях редовен поклонник в православни храмове), тъй като те имат и традиция да не се бъркат в чужди работи, понеже някой може да отиде при друг духовник било то от друга деноминация или същата, а те не искат да се бъркат в труда на друг духовник, ето защо изискват свещите да са закупени от техния храм, понеже те са ги освещавали, разбира се като казвам това, не се опитвам за защитавам нечия неправда, но все пак православните си имат едни традиции, които не всеки разбраше досега, понеже може и да се занесат свещи при конкретен свещеник, които не са закупени от неговия храм, за да ги освети

"ако имахме десетки хиляди наставници в Христа, пак мнозина бащи нямате; понеже аз ви родих в Христа Исуса чрез благовестието." 1 Коринтяни 4: 15,

"тоя, който се поучава в Божието слово, нека прави участник във всичките си блага този, който го учи." Галатяни 6: 6
    Последно редактирано от npp : 04-20-2014 на 09:17

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си