- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гушкане
Бихте ли искали да имате приятел(ка), който да ви гушка много?
От какъв пол сте?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Да, определено. Момче съм.
Определено
Момиче съм ако някои още не е разбрал.
Женско съм. Имам си човек, който ме гушка много. Толкова много, че понякога не ме пуска да направя каквото и да е. Толкова ми е удобен и прекрасен, че не позволявам на друг да ме приближи.
Да, да и пак да.
Където и да стоим/лежим, да му усещам ръката.
Това да не се тълкува като "налазване пред родители". Човек трябва да има чувство за такт.
И не обичам да ми се врат, докато ям. Ще седна аз с купата в ръката, той пред мен да ме прегръща, да не мога да си дъвча спокойно... мне.
Не би ми харесало. Много мразя да ме гушкат докато вървя/спя/ям/етц.
Обичам ръката му да е някъде по мен - рамо, ключица, ухо, крак, т.н. - но не и цялостно гушкане. Побърква ме.
о
бях се притеснил, че (прекалено голям процент от) момичетата харесват само хардкор мъже без емпатия които не обичат да се гушкат
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Обичам, обичам, обичам..;33
Особено когато не съм го виждала от много време ми се иска да го удуша от гушки..![]()
ТОВА!
Ръка, крак... няма значение, просто да го усещам до мен. Обожавам да си играя с ръцете/пръстите му, независимо къде сме и какво правим.
Обичам да ме гушка от време на време, но не много и не постоянно. Повече обичам аз да се сгушвам в него, когато имам нужда от това.
Ние лично се държим за ръце или аз му обгръщам кръста, а той - врата ми. Случвало се е и да вървя и той да ме е хъгнал по мечешки, опитвайки се да не се наяде с гривите ми.
За да мога да отговоря, трябва да изясним границите и значението на "много" в този въпрос. Обичам да се гушкам когато се излежавам, спа, гледаме филм, след секс и т.н., но не обичам да имам да правя нещо и някой да ми се пречка. Така че, ако много значи "постоянно" - не.
Може да се обобщи, че когато нямам работа обичам гушкането, но когато съм заета по-добре да не си усукват ръцете по мен.
Обожaвaм много дa ме гушкaт, особено рaно сутрин :33
Да. Що за въпрос. Все едно да питаш дали искаме да правим секс с гаджето си.
Некомфортно ми е някой кат' ми се пречка в личното пространство. Веднъж на високосна може да ми се прииска просто да се гушкам (вместо секс), ама твай.
Предпочитам няк'ви други закачки, кат' милване, пощипване...
Един път мно'о гнусно бях загъзила един тъпкач. Напра'о както го бях окрачила, просто се отпуснах върху него и си поседях стабилка така... В един момент кат' видях в к'ва конфигурация сме, направо се ужасих.
Въобще не обичам . Не ми харесва някой нон стоп да ме прегръща задушаващо и неприятно ми е . Обичам да си държим ръцете обаче много .