- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата среща
Здравейте!Исках да ви помоля, тъй като една приятелка (наистина не съм аз, аз съм в застой) бе поканена на среща за пръв път и няма профил тук, исках да ви попитам за някакви съвети относно облеклото (имайте в предвит, че сме на 14 и не сме фенки на токовете) и държанието на срещата. Тя щяла да се проведе в близкото кино и познатата ми се притеснява.Ще съм Ви благодарна за съвет, пък и аз да знам един ден какво да правя :P.
П.с. съжалявам, ако имам правописни грешки, но с тъча на телефона не сме на "ти ".
Не ми пука за вашето тъпо мнение!
Еми кво да облече, нещо ежедневно.
А държанието- еми да бъде себе си.
Все едно е нещо кой знае какво
П.С. Сигурна ли си, че сте на 14, не с 2,3 години по- малки??
Не се стягайте, не е нещо кой знае каквоДа облече нещо нормално, с което да се чувства добре. Да се държи естествено, да се отпусне и да не се притеснява. А това, че първата среща ще е на кино - не е много добре, щото няма да могат да си говорят много много.
Най-добре е да облече нещо което и е удобно и и харесва
За облеклото не мога да кажа, но за държанието - да се държи позитивно, да не се притеснява от нещо, защото това си личи, да говори приятни и общи неща като за начало и да бъде истинска дама, а не лапе.
Да бъде себе си, все пак момчето я е поканило заради нея самата и не бива да се крие зад някакви маски. За облеклото: нещо ежедневно и удобно. Това е кино, а не бал.
Последно редактирано от Melodies : 04-20-2014 на 18:04
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
умри от мръвка.![]()
Dr. Gregory House
тихо, че си в месна абстиненция.
Dr. Gregory House
Благодарим Ви и да,на 14 сме (: Не знам защо пита,но да на толкова сме.Не всички на 14 вече сме спали с 10-ма,лицата ни не на всички са като на клоуни и някои от нас все още не сме толкова опитни (:
Не ми пука за вашето тъпо мнение!