19 годишни сме и двамата. В момента крия връзката ни заради обстоятелствата, не за друго . Преди всичко да се случи нашите знаеха че сме заедно , той беше нон стоп в нас и го гледаха като свое дете .. Какво ли не са правили заедно ..
С риск да се повторя не искам да казвам че пак съм с този който ме е тормозел най-вече на баща ми. Когато той разбра просто беше друг човек , не можех да го позная ... Започна да пие хапчета от страх за мен , пиеше всяка вечер и много често идваше при мен и плачеше за това че някой е тормозел дъщеря му... не искам пак да му го причиня защото кажа ли му че съм пак с приятеля ми сигурно пак ще полудее А и на всичкото отгоре те двамата последния път направо щяха да се избият , не ми се мисли какво щеше да стане ако не бях там да ги държа и двамата... Този моят приятел след тая вечер почна да заплашва дори родителите ми , заплашваше също че ще ни запали апартамента , колата и какво ли още не .. Те имаха много разправии и това е още един минус и още една причина , поради която не искам баща ми да знае ...