.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Exclamation Пъпките по гърба

ако може някой да каже какво е ползвал за премахване на акнето по гърба да сподели

Супер фен Аватара на katericArofl
    biotrade pure skin сутрин и вечер

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Една приятелка си ги махна,като се маже със спирт всяка вечер,той ги изсушава.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ще следя темата. На мен също ми трябва и нещо което заличава белезите

а някой дя ми препоръча някакъв крем ?

Пробвайте със Зинерит . Малко е скъпичък , но съм чувала хубави неща за него . Няколко от приятелките ми си купуваха и бяха доволни от резултатите .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здраве

Супер фен Аватара на lqlq89
    1 шише салицилов спирт 2% + 4-5 капсули хлорнитромицин. Ще ти загорят. Почети в googlе.
    Мажи се два пъти на ден или само веднъж. Ще видиш разликата след седмица, две. Трябва постоянство.

Или козметичката ми каза нещо още по ефикасно, няколко нанасяне и пъпките изчезват. 1 опаковка бебешка пудра, 1 опаковка сяра на прах и 1 опаковка сулфатиазол. Смесват се на равни части, става пудричка и нанасяш върху пъпките. Гарантирам ти страхотни резултати. Става за акне, става за подкожни пъпки. На мен от тази рецепта акнето ми изчезна (пу-пу да не ми е уроки). Преди цикъл ми излизат подкожни, които болят ужасно, нанасям пудричката вечерта и на сутринта вече не ме болят, спряли са развитието си. После пак ги мажа още 1-2 пъти и изчезват. След като я нанесеш с тампонче, можеш да започнеш да масажираш съвсем леко лицето, без натиск, за да има приток на кръв.
    Пробвай със сигурност, няма да съжаляваш!
    Последно редактирано от lqlq89 : 01-04-2013 на 11:24
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    1 шише салицилов спирт 2% + 4-5 капсули хлорнитромицин. Ще ти загорят. Почети в googlе.
    Мажи се два пъти на ден или само веднъж. Ще видиш разликата след седмица, две. Трябва постоянство.

Или козметичката ми каза нещо още по ефикасно, няколко нанасяне и пъпките изчезват. 1 опаковка бебешка пудра, 1 опаковка сяра на прах и 1 опаковка сулфатиазол. Смесват се на равни части, става пудричка и нанасяш върху пъпките. Гарантирам ти страхотни резултати. Става за акне, става за подкожни пъпки. На мен от тази рецепта акнето ми изчезна (пу-пу да не ми е уроки). Преди цикъл ми излизат подкожни, които болят ужасно, нанасям пудричката вечерта и на сутринта вече не ме болят, спряли са развитието си. После пак ги мажа още 1-2 пъти и изчезват. След като я нанесеш с тампонче, можеш да започнеш да масажираш съвсем леко лицето, без натиск, за да има приток на кръв.
    Пробвай със сигурност, няма да съжаляваш!
    Силициловият спирт ще ти направи кожата супер суха ,след това трябва да използва нещо хидратиращо

Голям фен Аватара на Deni_028
    И аз имах пъпки по гърба. Мазах ги 1-2 седмици със салицилов спирт и крем "Здраве" и изчезнаха.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    И аз имах пъпки по гърба. Мазах ги 1-2 седмици със салицилов спирт и крем "Здраве" и изчезнаха.
    Аха..Особено лятото е много неприятно с потник да ходиш , а аз каквато съм пъпчасала по гърба..ужас

Голям фен Аватара на Deni_028
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Аха..Особено лятото е много неприятно с потник да ходиш , а аз каквато съм пъпчасала по гърба..ужас
    Мда, много ме беше срам да ходя по потник, затова все обличах тениски, но пъпките ми се махнаха, така че препоръчвам салицилов спирт и крем "Здраве" на всеки с такъв проблем.

Супер фен
    Акне аут сапун, ако не сте пробвали - вземете си. Според мен има ефект.

swetyyy16
    Guest

Аз искам до попитам относно пудричката.. трябва ли да се отмива и ако трябва колко време трябва да стоя преди да я отмия

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    СТАРА тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си