.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с родителите ми

Здравейте, в 7 клас съм и имам сериозен проблем с мойте родители. Те искат нищо друго да не правя, а само да уча. Когато и да им се обадя по телефона все ,, Учиш ли" , ,, Има ли нещо ново в бележника" и т.н. И мислят само какво има в смачкания бележник - там някакви цифри. На всичкото отгоре и се заяждат. Не стига, че уча пред очите им, ами все разправят колко съм тъп. Оценките ми не са хубави много - БЕЛ-5, математика-4 въпреки, че последната е 6. И винаги когато отидем на разходка споменават учене и как тъпея, или ми скапват настроението с други простотии. Моля кажете какво да направя!!!

Ами виж сега. Родителит ти постъпват така, защото те искат да си възможно най - добрият. Те не могат да приемат, че ти имаш едни възможности, а очакват съвсем други. Плюс това ти предстоят изпити, което задълбочава проблема. Това, че и през свободното време, което пракарвате заедно, те ПАК ти опяват. Няма лошо да те мотивират, но не и прекално. Затова, моят съвет е да седнеш с тях и да ги попиташ защо това е толкова важно за тях, но без да крещиш или да им се караш. )

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оценките ти наистина не са цветущи. Разбирам да беше само с шестици и да мрънкаш, ама... Предстои ти изпит, от който зависят следващите ти 5 години. Останал ти е около месец, вземи да се стегнеш, за това време няма да пропуснеш толкова много от към личен живот. После тъкмо няма да могат да ти опяват, че не си учил достатъчно и че си се провалил. И мине ли това време си правиш каквото искаш. Помисли си, за 30-тина дни дали си заслужава да се заяждаш.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Помисли си, за 30-тина дни дали си заслужава да се заяждаш.
    И кaкво, дa търпя тоз терор всеки ден тaкa ли? Дa бихa могли дa ме стреснaт мaлко aмa......

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    терор

Нормално е вашите да се притесняват за изпитите ти. Не е нормално ТИ да не се притесняваш. Преглътни си малко гордостта, нищо няма да ти стане. Най-много да извлечеш полза накрая.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Родителите ти са избрали грешния подход за да те накарат да учиш. Така най-много да те демотивират. Покажи им, че имаш интерес към това, което учиш. Говори им и ти постоянно за училище, за учебници, за оценки и ще видиш как ще им омръзне в даден момент

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Родителите ти са избрали грешния подход за да те накарат да учиш. Така най-много да те демотивират. Покажи им, че имаш интерес към това, което учиш. Говори им и ти постоянно за училище, за учебници, за оценки и ще видиш как ще им омръзне в даден момент
    Мерси зa съветa

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Това пък е възможно най-голямата глупост, която може да съществува на света. Оценките не са най-важното нещо на света. Това би трябвало да им е ясно. Защо не ги питаш дали, когато са били на твоите години, са били отличници? Вярно е, че 7ми клас е важен, но чак толкова....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ей,к'ви са тия випроси?! Сядаш си на гъзото , влизаш в якото даскало и после нека пада кеф! Карат ти се,защото 7 клас ти е изпита и не влезеш ли в ЕГ или МГ само с връзки би се оправил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си