- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масажи (въпрос към момичетата)
Да!
Когато съм в настроение
Зависи от обстановката
Мразя масажи...
Здравейте, момичета, харесват ли ви масажи на гърба,дупето и раменете? Имате ли проблеми с гъдела при масажи? И какво би ви харесало момчето да прави по време на масажа (примерно да се наведе и да ви целуне, на ушенце да ви говори нежни успокояващи думи и т.н.)?
П.П. Ако момчетата искат да изкажат мнение относно приятелките си, да казват.![]()
като цяло не обичам, повечето хора не могат да направят нищо - или не усещам почти нищо, или просто ме щипят...предпочитам кинези да ме масажира, не партньора...обичам да усещам ръцете на партньора по тялото си, но рядко под формата на масаж...и защо ти е да масажираш нечие дупе не разбирам въобще?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не обичам масажи под формата на любовна игра.
Обичам масажите, само когато има нужда от тях. Примерно при схващания, мускулна треска, физическа умора и т.н.
За мен едно от нещата, който могат силно да ме възбудят е масажът. Обожавам когато приятелят ми прояви желание.![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Не обичам масажи, независимо с каква цел са. Дори когато имам нужда, пак гледам да ги избягвам.
Да чукна на дърво, не съм имала нужда, иначе сейм.
Не ми е приятно чужди хора да пипат тялото ми ( освен лекари, когато е наложително ) , не ми е приятно и роднините ми да пипат тялото ми, всъщност не ми е комфортно и да прегръщам някакви хори, които не са приятеля ми ( не ми е необходимо и усещам дискомфорт , защото наистина не виждам смисъл в прегръщането , освен ако не го прави приятеля ми/гадже ) .
Вероятно има общо с това, че с баща ми и майка ми не сме се прегръщали никога![]()
Та, физическия контакт за мен е много лично , в общия случай сексуално, та хич не ми е приятно да ме пипат непознати, да ми правят масаж, ако ще да е най-приятнияt масаж на света.
Също:
- от масажa не научавам нищо ново
- прекарвам време с човек, който ми е непознат ( масажист ) , а не със семейството си и приятелите си, с които ми е приятно
- ако гаджето ми ме масажира, предпочитам да ме гушка или гали, или нещо по-приятно
- ако приятели ме масажират - нищо не бих усетила отново, пък и и жена и мъж да ме масажират от приятелския кръг, мисля че ще е твърде много проява на близост, която не искам
- ако семейството ми ме масажира, ще ми е безумно некомфортно - представете си изпитам удоволствие - това ще означава, че изпитвам удоволствие от това, че роднина ( майка, баща, дядо, баба ) ме докосва, а инцеста знаете как яко се отхвърля от човешкото съзнание
- не ми плащат пари, а аз трябва да плащам на масажист, how about no.
Та, провери с приятелката си по-добре, дали е нормална, или е чишит и има причина да не обича![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Обожавам. :33 След това се отпускам до толкова, че заспивам.
Да! Определено да!
Масажите са страхотни, ако са силни, правени с желание и както спомена една девойка по-горе "уж неволно се почваме"
Раменете, гърба, дупето, гърдите - навсякъде..
Тези, които не харесват масажите явно не са попадали на добър масажист! Според мен е много възбуждащо, особено като знам, че седи над мен докато не го гледам и мисли какво ще ми направи след малко..
аз досега не съм срещал момиче, което не харесва масажи.
пък и аз като момче обичам :d
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Щото на никоя не си правил спортен масаж, тоест стабилно силно на място, на което е схваната. Девойките по-горе със сигурност не визират това, защото всеки, на когото са му правили, знае как се стиска зъби и как боли.
Ама то и темата е зададена очевидно към масажи в ролята на любовна игра.
Обичам всякакви - така де, никак не си падам по стискането на зъби и сълзите в очите, но го ценя много като жест![]()
И еротичните и тези с лечебна цел да го кажем така са уникални и ги харесвам много.
Аз обичам и да масажирам и да ме масажират![]()
Аз обичам масажите. Даже гръбчето ми е много чувствително и някак... масажът там ми действа много палаво. Обичам гаджето да ми прави масаж, но не прекалено дълго, защото понякога много се възбуждам и вече ми се правят други неща.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Жена която не обича да я масажират, а обича да масажира - жена мечта хаха
Масажът ...много, ама много зависи кой ти го прави!!!
Обожавам масажи,но само с цел отпускане на тялото.Не ме възбуждат изобщо...даже толкова се отпускам,че понякога ми се доспива.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.