.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: fail

fail

Здравейте. Не бих нарекъл историята, която ще разкажа по-долу проблем, но със сигурност не знам как да постъпя и за това реших да пиша тук.
    Наскоро (2 месеца) се влюбих в едно момиче. От началото имах проблеми с контактуването и постъпих като пу*ка и реших да започна разговора по интернет (можете да ме критикувате, наистина е тъпо и постъпих като страхливец). Не очаквах да се получи някакво развитие чрез писане в социалните мрежи, но уви. Започнах да си пиша с нея и да я опознавам. Преди няколко дни тя поиска да си говорим по телефона и си даде номера. Разговорът мина значително добре като за първи път (естествено се бях притеснил, но след една минута вече се адаптирах xD). Трябваше да излизам и се разбрахме да й пиша на другия ден, тоест вчера. За жалост не ми отговаря. Интересното дойде, когато едно друго момиче ме добави и в последствие разбрах, че тя е най-добрата приятелка на това момиче в което съм влюбен. И все пак не сме си писали от два дни, а аз постоянно й пиша и честно казано се чувствам гадно, дори това да е само по интернет понеже на живо може да я видя чак във вторник. Чудя се дали нещо ще стане и тя е помолила своята приятелка да научи нещо за мен понеже е срамежлива (така мисля понеже, докато говорехме аз бях по-активния, а тя беше по-притеснена). Бих се радвал ако чуя сериозни мнения и отговори по темата. Благодаря на всички, които прочетоха темата и на тези, които ще се отзоват.

Edit: Забравих да допълня най-важното. Вчера докато си писах с нейната най-добра приятелка се стигна до темата и тя ме попита дали харесвам въпросното момиче, а аз съм си честен човек и без да си кривя душата си признах. Мисля, че щеше да стане по-лошо ако бях излъгал, защото ако и тя изпитва нещо към мен отговора "не" би прецакал нещата.

Ще потръгнат нещата стига да не направиш някой гаф.

А дано. Това, което ме притеснява е игнорирането от страна на момичето, в което съм влюбен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може просто да иска да си вдигне акциите на твой гръб. И да й полазиш малко в краката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Може просто да иска да си вдигне акциите на твой гръб. И да й полазиш малко в краката.
    А това добре ли е?

Град
    пространството на Дисе
    Не особено. Прецени си колко още можеш да си потъпкваш достойнството и колко още ще чакаш тя да благоволи да ти пише.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на baby_baby
    явно и тя те харесва и за това е накарала приятелката и да те поразпита ами действай

Град
    пространството на Дисе
    Мда, и затова мълчи като... седалище. И дава игнор.

Благодаря. Ще опитам за последно по-късно да завържа разговор на обща тема, ако стане хубаво, ако не здраве да е :C.

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden Виж мнението
    А дано. Това, което ме притеснява е игнорирането от страна на момичето, в което съм влюбен.
    Пожелавам ти късмет.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    На колко години е? По написаното изглежда е малка, така че е нормално да не ти отговаря веднага на съобщенията.
    Най- вероятно се срамува.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Ще потръгнат нещата стига да не направиш някой гаф.
    Той вече го е направил. Факта, че е осъзнал, че социалната мрежа не е най-подходящото място за признаване на чувства, но е продължил да го използва за това е голям минус. На всичкото отгоре е споделял и с непознато момиче, което се е представило за нейна приятелка. Единствената му възможност е да говори с момичето лично и да види дали ще се получат нещата. Все пак трябва да е готов и за неуспех.

Ще действам, когато я видя после. Мисля, че най-разумно би било да поискам да излезнем някъде просто на разходка, за да я опозная повече и да разбера дали би станало нещо или ще е обречено на провал.

Провал.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Какво стана? Видяхте ли се? Разкажи, моля те, че ми стана интересно. :д И, съжалявам за провала... случва се.

Нищо особено.. Имах голямо желание да излезнем, но уви. Звъннах й, но тя не отговори след 20-30 секунди и затворих. После реших да разпитам нейната приятелка и ударих на камък. Когато писах на момичето тя отново ме игнорира и ми беше криво цяла вечер, но реших да не си троя нервите с човек, който не показва дори уважение към мен и да ми каже поне защо не ми отговаря и защо не си вдига телефона и просто се отказах. Няма смисъл да се боря за някого, който няма желанието да се бори за мен.

Бъди мъж.Стига си се показвал като слаб и да позволяваш да те водят за носа и да си играят с теб. Пиши й sms (щом не ти отговаря) с място и час къде ще я чакаш,и ако не дойде, да знае че твоята врата вече е затворена за нея.
    Последно редактирано от simbioza : 04-21-2014 на 01:25

Цитирай Първоначално написано от simbioza Виж мнението
    Бъди мъж.Стига си се показвал като слаб и да позволяваш да те водят за носа и да си играят с теб. Пиши й sms (щом не ти отговаря) с място и час къде ще я чакаш,и ако не дойде, да знае че твоята врата вече е затворена за нея.
    И това е вариант.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden Виж мнението
    Няма смисъл да се боря за някого, който няма желанието да се бори за мен.
    Ти това борене ли го наричаш? Да звъннеш два телефона и като не ти вдигнат да се разсърдиш и да се нацупиш. По-горе ти казаха, а и сам го каза, че трябва първо да се видиш с мацката на живо и да говорите. Чак след това да я каниш на среща и евентуално да и признаваш чувства.

Цитирай Първоначално написано от simbioza Виж мнението
    Пиши й sms (щом не ти отговаря) с място и час къде ще я чакаш,и ако не дойде, да знае че твоята врата вече е затворена за нея.
    А ако случайно иска да дойде, но няма възможност? Не трябва да се пресилват нещата и да се поставят ултиматуми. Желанието трябва да е взаимно.
    Последно редактирано от RapExotic : 04-21-2014 на 07:45

^
    Прав си. Точно за това бих искал да излезна с нея да я видя аджеба какъв човек е. Но не знам по какъв друг начин мога да го уредя освен да се излагам по интернета, което не е чак толкова голям проблем колкото, че си потъпквам достойнството заради едно момиче..

Тогава си вземам късмета обратно тъй като не ти е свършил работа... трябва ми повече от колкото на теб. То пък и аз един късмет имам..

хахахаха

Мега фен Аватара на strawberry88
    На колко сте?

16 и 15.

Като започнете да обяснявате как сте влюбени в някой, който не сте виждали на живо.... лошо ми става.

Следващият път като си харесаш някоя - ходи я заговори, а не 2 месеца да си пишете и накрая нищо. Срещи трябват, излизания, разговори, а не чатове.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си