- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Android vs iOS
Ето ви един напълно нормален iPhone Ф.О "Без djail", само за да видите как се #Ъпдейтва!
Без никакви особени занимания..
______
Аз не съм правил djailbreak, не съм запознат и нямам никакво намерение да се запознавам.
Знам само, че може да се инсталират кракнати приложения, за да не плащаш с ПАРИ.
Ами щом не можеш да платиш за едно приложение 2-долара, защо си си взел такъв телефон.
Естествено, че от apple, ще направят точно така, да ти падне гаранциятаи вие да сте, точно това ще направите, но сега говорите, че е гадно.
@OoVasKoO За #Update на iOS да, НЕ Е НУЖЕН КРАК
А ако имаш кракнато приложение, не можеш да го ъпдейтваш!! Трябва да е закупено или свалено, по-нормалния начин за да се ъпдейтне.
от ейпъл и купчина тор не бих си купил, че сигурно пак нещо няма да й работи к'вото трябва.
Вие, като посредствени потребители без особени нужди вероятно нямате проблеми с кухоглавието на Ябълката що се отнася до софта им генерално, но всеки с малко акъл в главата знае да бяга надалеч.
@Пурко, много ме кефи как цялата ти теория за превъзходството на ейпъл се крепи на факта, че можеш да си ъпдейтнеш телефона леснобаси празнодумието
Отдавна съм спрял да споря с "айфонистите", те си мислят, че винаги са прави.![]()
Изобщо не се крепи на това
Просто доказвам, как стоят нещата! А ти/вие си работи с nokia - htc - android - Sony - lg - Windows. И след време, когато започнат да забиват/лагват, ще си кажеш "дори не ми трябва нов" А ако случайно отидеш да си купиш, добре се ориентирай какво да избереш![]()
Ииии продължаваш... А бе, човек, разбрахме как се ъпдейтва IPhone и за ТРЕТИ ПЪТ ти казвам, че не е нищо по-лесно или по-бързо от Android.
Ама убиваш ме с гениалните ти аргументи. Факт: Плюс на Android е, че НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ за всичките им там приложения, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАШ ДВА ДОЛАРА. Аз не виждам защо въобще някой ще си взима такъв телефон и ще си дава двата долара, при условие, че може да си вземе телефон с не по-лоши характеристики без да плаща всеки път по два долара. А бе, бива да си зле, ама чак пък толкова. Не се ли усещаш малко колко нелепо звучиш. Ние говорим за плюсовете и минусите на телефоните, а ти ми минаваш с материалното състояние на притежателите им.![]()
![]()
![]()
Да, логично е да ти падне гаранцията, ако си djailbreak-неш телефона И ЗАРАДИ ТОВА е по-добре да си вземеш телефон, който не изисква това ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ за djailbreak-ване (защото за теб явно е доста важно времето).
Аз говоря за крак, който е остарял за целия софтуер и не тръгва след ъпдейт, а не за отделните приложения. То, че и това е минус - минус е, ама се преживява.
OoVasKoO, със Samsung Galaxy S3 съм.
@mayaaa: Само да ти напомня, че съм доста паметлив! "Samsung Galaxy S3 съм."
затова, след време пак ще си поговорим, дали все още си с "Samsung Galaxy" а аз, със удоволствие ще изкарам 3/4години с iPhone 5
Говоря за iPhone: 1 - От AppStore, НЕ можеш да свалиш "кракнато приложение"
Но има начини да се сложи, кракнато приложение! След като го сложил, няма да можеш да го ъпдейтнеш! затова ще се наложи да го изтриеш. НО това не засяга гаранцията, ако щеш и 20 кракнати да инсталираш.
Гаранцията няма да важи, ако си djailbreak-неш телефона!
Това е! написано, по най-простия начин.
Е, еврика брат, това исках да чуя, извинявай, че ти се ядосах.
То е ясно, че от appstore-а не можеш да свалиш кракнато приложение, аз по принцип питах.
Реших, че тук е най-добре да добавя такива теми, затова започвам.
@mayaaa: Назад си с нещатаЕдин минус за - Samsung Galaxy
^Назад съм с кое?
И тук казах да не си взима нито Apple, нито Samsung. S3 си е добре, но съм казвала в различни теми, че на S4 му е паднало качеството. Затова HTC предложих.
Последно редактирано от mayaaa : 04-23-2014 на 15:13
Имала съм HTC и не го препоръчвам вече на никого. Толкова проблеми друг телефон не ми е правил.
Щото за 900 лева /тогава/ очаквах много повече.
Дисплея се напука сам една сутрин о_0 После му стана нещо и не искаше да все включва, само се виждаше, че светва дисплея и това е. Минал е през всички възможни сервизи, които намерих в България, които да си имат поне малко идея от марката. Оказа, че частите струват майка си и баща си и се отказах да го поправям. Отделно имаше мега якия бъг по едно време да се рестартира сам и да праща всичките ми съобщения наведнъж на контактите ми. Изобщо не е весело 3 през нощта да се обясняваш какво станало.
Сенсейшън, стандартната версия.
Браво на @YSMF, че разкри, кирливите ризи на HTC.
@mayaaa: Ти пак си твърдиш, че "наше лошо няма" ами хубаво.
Взех го 2010 лятото, но 2013 окончателно сдаде багажа.
^С риск ПyРкО ♠ пак да скочи, аз говоря, че последните им модели са ми направили добро впечатление. От "по-ранните" харесвам творенията на Samsung. Иначе nokia и sony също започнаха да правят интересни неща, ама нямам наблюдения от към качество.