- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Android vs iOS
Офф, никой не говори за ъпдейтите на Apple. Дали има или няма - нито знам, нито ме интересува. Наблюдения съм имала само от познати, не лични. Отказах се от този вариант още от момента, когато разбрах как работи операционната (ограничава, ако сложиш крак ти се губи гаранцията, когато излезе ъпдейт и няма още свестен крак си за никъде). НО мога да кажа от личен опит, че актуализациите на софтуера са винаги редовни и не ти отнемат повече от 10 минути и на Android.
Я се научи, да се уточняваш!
Разбира се, че ще се изгуби! Но нищо не ти пречи да го използваш така както си е!
1) Ако не можеш, да си позволиш приложение от APPSTORE - няма да си взимаш iPhone! (лично аз съм купил за над 40$ приложения и игри, но понякога ги пускат и безплатно)
2) Няма никакви проблеми с дебитните/кредитните- карти! Винаги можеш да я активираш за 1-минута, и да я деактивираш, в другите, дори ви смартчета дори не знам имате ли подобни работи и как работят...
3) Затова нямам нужда от кракнати приложения/игри. И никога не бих си прецакал телефона с подобни джейлбрейкове и кракове...
4) Хубавото в Apple е, че когато пуснат #update, веднага можеш да си ъпдейтнеш телефона! БЕЗ НИКАКВИ ЗАНИМАНИЯ, само натискаш Download и телефона за 15/20мин е готов! А ти за какви кракове ми говориш при ъпдейт? При аpple, няма такива цигании, при нокия хтцц самсунг и т.н. там съм съгласен за такива работи..
Ми няма какво да кажа повече, всеки мисли различнои има съвсем друг вкус.
Ъм, нито съм имала намерение да се уточня при първия коментар, нито нищо. Казах само, че твърдението ти не е вярно, ама ти веднага скочи, да говориш за това колко качествени телефони правят Apple.
По същия начин, нищо не ми пречи да си взема телефон, който няма да ме ограничава до толкова, няма да ми трябва крак, за да си тегля каквото ми дойде на акъла.
Извод - вземи си IPhone, за да се правиш на гъзар. Еми, аз пък съм си наблъскала телефона с приложения на утроената стойност, че ако не и повече, без да платя нито стотинка допълнително. Ау, колко е ужасен Android!
Всъщност, мисля, че си работят доста добре. Anyway. Не са ми трябвали.
Да, както казах, нищо различно.
Ако го обясня грешно, ще ме извиняваш, куца ми терминологията тук. При ъпдейт на софтуера предишният крак не работи и трябва нов за новият софтуер. Но трябва време и да се направи читав такъв. Това съм го виждала на живо, на телефона на приятелка и ми беше много забавно как тя си триеше и теглеше по 1294662 пъти на ден позволения брой песни, за да слуша това, което иска, а аз си бях наблъскала 300+ песни на телефона.
Да, като ти гледам коментарите съм абсолютно сигурна, че ти си използвал Android... Когато си търсих нов телефон разглеждах всички възможности и не ми беше трудно да се убедя, че Apple е далеч от изискванията ми. Някъде да съм говорила за характеристики на IPhone, за които не мога да знам, без да съм ги ползвала?
И да, всеки с вкуса си, ама просто аргументите ти куцат. Иначе винаги ще има много поддръжници и на единия и на другия вид телефони.
Не разбрах, този крак за ъпдейтите на iOS ли е, или за ъпдейтите на приложенията.
Предполагам не е голям проблем, сигурно винаги можеш да се върнеш към по-стара версия на iOS и така да не падне гаранцията?
При андроид е почти същото, ако си root-неш телефона или сложиш неофициален ъпдейт гаранцията пада, но ако направиш "ъпдейт" към по-стара версия root-a изчезва и всичко е наред. Не могат да разберат какво си правил.![]()
Ето ви един напълно нормален iPhone Ф.О "Без djail", само за да видите как се #Ъпдейтва!
Без никакви особени занимания..
______
Аз не съм правил djailbreak, не съм запознат и нямам никакво намерение да се запознавам.
Знам само, че може да се инсталират кракнати приложения, за да не плащаш с ПАРИ.
Ами щом не можеш да платиш за едно приложение 2-долара, защо си си взел такъв телефон.
Естествено, че от apple, ще направят точно така, да ти падне гаранциятаи вие да сте, точно това ще направите, но сега говорите, че е гадно.
@OoVasKoO За #Update на iOS да, НЕ Е НУЖЕН КРАК
А ако имаш кракнато приложение, не можеш да го ъпдейтваш!! Трябва да е закупено или свалено, по-нормалния начин за да се ъпдейтне.
Говоря за iPhone: 1 - От AppStore, НЕ можеш да свалиш "кракнато приложение"
Но има начини да се сложи, кракнато приложение! След като го сложил, няма да можеш да го ъпдейтнеш! затова ще се наложи да го изтриеш. НО това не засяга гаранцията, ако щеш и 20 кракнати да инсталираш.
Гаранцията няма да важи, ако си djailbreak-неш телефона!
Това е! написано, по най-простия начин.
Ииии продължаваш... А бе, човек, разбрахме как се ъпдейтва IPhone и за ТРЕТИ ПЪТ ти казвам, че не е нищо по-лесно или по-бързо от Android.
Ама убиваш ме с гениалните ти аргументи. Факт: Плюс на Android е, че НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ за всичките им там приложения, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАШ ДВА ДОЛАРА. Аз не виждам защо въобще някой ще си взима такъв телефон и ще си дава двата долара, при условие, че може да си вземе телефон с не по-лоши характеристики без да плаща всеки път по два долара. А бе, бива да си зле, ама чак пък толкова. Не се ли усещаш малко колко нелепо звучиш. Ние говорим за плюсовете и минусите на телефоните, а ти ми минаваш с материалното състояние на притежателите им.![]()
![]()
![]()
Да, логично е да ти падне гаранцията, ако си djailbreak-неш телефона И ЗАРАДИ ТОВА е по-добре да си вземеш телефон, който не изисква това ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ за djailbreak-ване (защото за теб явно е доста важно времето).
Аз говоря за крак, който е остарял за целия софтуер и не тръгва след ъпдейт, а не за отделните приложения. То, че и това е минус - минус е, ама се преживява.
OoVasKoO, със Samsung Galaxy S3 съм.