Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
Офф, никой не говори за ъпдейтите на Apple. Дали има или няма - нито знам, нито ме интересува. Наблюдения съм имала само от познати, не лични. Отказах се от този вариант още от момента, когато разбрах как работи операционната (ограничава, ако сложиш крак ти се губи гаранцията, когато излезе ъпдейт и няма още свестен крак си за никъде). НО мога да кажа от личен опит, че актуализациите на софтуера са винаги редовни и не ти отнемат повече от 10 минути и на Android.
Я се научи, да се уточняваш!
Разбира се, че ще се изгуби! Но нищо не ти пречи да го използваш така както си е!
1) Ако не можеш, да си позволиш приложение от APPSTORE - няма да си взимаш iPhone! (лично аз съм купил за над 40$ приложения и игри, но понякога ги пускат и безплатно)
2) Няма никакви проблеми с дебитните/кредитните- карти! Винаги можеш да я активираш за 1-минута, и да я деактивираш, в другите, дори ви смартчета дори не знам имате ли подобни работи и как работят...
3) Затова нямам нужда от кракнати приложения/игри. И никога не бих си прецакал телефона с подобни джейлбрейкове и кракове...
4) Хубавото в Apple е, че когато пуснат #update, веднага можеш да си ъпдейтнеш телефона! БЕЗ НИКАКВИ ЗАНИМАНИЯ, само натискаш Download и телефона за 15/20мин е готов! А ти за какви кракове ми говориш при ъпдейт? При аpple, няма такива цигании, при нокия хтцц самсунг и т.н. там съм съгласен за такива работи..
Ми няма какво да кажа повече, всеки мисли различно и има съвсем друг вкус.