Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
Ето ви един напълно нормален iPhone Ф.О "Без djail", само за да видите как се #Ъпдейтва!
Без никакви особени занимания..
Ииии продължаваш... А бе, човек, разбрахме как се ъпдейтва IPhone и за ТРЕТИ ПЪТ ти казвам, че не е нищо по-лесно или по-бързо от Android.

Аз не съм правил djailbreak, не съм запознат и нямам никакво намерение да се запознавам.
Знам само, че може да се инсталират кракнати приложения, за да не плащаш с ПАРИ.
Ами щом не можеш да платиш за едно приложение 2-долара, защо си си взел такъв телефон.
Ама убиваш ме с гениалните ти аргументи. Факт: Плюс на Android е, че НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ за всичките им там приложения, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАШ ДВА ДОЛАРА. Аз не виждам защо въобще някой ще си взима такъв телефон и ще си дава двата долара, при условие, че може да си вземе телефон с не по-лоши характеристики без да плаща всеки път по два долара. А бе, бива да си зле, ама чак пък толкова. Не се ли усещаш малко колко нелепо звучиш. Ние говорим за плюсовете и минусите на телефоните, а ти ми минаваш с материалното състояние на притежателите им.

Естествено, че от apple, ще направят точно така, да ти падне гаранцията и вие да сте, точно това ще направите, но сега говорите, че е гадно.
Да, логично е да ти падне гаранцията, ако си djailbreak-неш телефона И ЗАРАДИ ТОВА е по-добре да си вземеш телефон, който не изисква това ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ за djailbreak-ване (защото за теб явно е доста важно времето).

@OoVasKoO За #Update на iOS да, НЕ Е НУЖЕН КРАК
А ако имаш кракнато приложение, не можеш да го ъпдейтваш!! Трябва да е закупено или свалено, по-нормалния начин за да се ъпдейтне.
Аз говоря за крак, който е остарял за целия софтуер и не тръгва след ъпдейт, а не за отделните приложения. То, че и това е минус - минус е, ама се преживява.

OoVasKoO, със Samsung Galaxy S3 съм.