- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Android vs iOS
Ииии продължаваш... А бе, човек, разбрахме как се ъпдейтва IPhone и за ТРЕТИ ПЪТ ти казвам, че не е нищо по-лесно или по-бързо от Android.
Ама убиваш ме с гениалните ти аргументи. Факт: Плюс на Android е, че НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ за всичките им там приложения, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМАШ ДВА ДОЛАРА. Аз не виждам защо въобще някой ще си взима такъв телефон и ще си дава двата долара, при условие, че може да си вземе телефон с не по-лоши характеристики без да плаща всеки път по два долара. А бе, бива да си зле, ама чак пък толкова. Не се ли усещаш малко колко нелепо звучиш. Ние говорим за плюсовете и минусите на телефоните, а ти ми минаваш с материалното състояние на притежателите им.![]()
![]()
![]()
Да, логично е да ти падне гаранцията, ако си djailbreak-неш телефона И ЗАРАДИ ТОВА е по-добре да си вземеш телефон, който не изисква това ИЗЛИШНО ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ за djailbreak-ване (защото за теб явно е доста важно времето).
Аз говоря за крак, който е остарял за целия софтуер и не тръгва след ъпдейт, а не за отделните приложения. То, че и това е минус - минус е, ама се преживява.
OoVasKoO, със Samsung Galaxy S3 съм.