- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аз няма да емигрирам
Ако Левски го беше направил, турците щяха да се преместят още по на запад, а след това и още, и още - и така до океана, а на Айфеловата кула днес щеше да има минаре. А жените да ходят със забрадки. И всички щяха да са мюсюлмани. И цяла Европа щеше да е Турция и мангали навсякъде. И тогава никой нямаше да има къде да избяга. А пък днес в Турция никой не иска да емигрира, защо така?
Последно редактирано от troll4 : 04-27-2014 на 15:57
ако всички правиха така, никой нямаше да живее.
За това имената на тези кат Левски отекват във вечността и се повтарят години на ред. За това се говори още за тях.
Днес времената са коренно различни, но идеалите са едни и същи. Днес такива хора са още по-малко. От там идва и все по-голямата разруха в равновесието..
A каква трябва да е днешната кауза?
Да еба, сега на изборите отново всички наши пари ще отидат за подкупи да еба.
И как ще се обединим като всички са на различно мнение?!
Кво става?
Аз, ако утре кажа ае да превземем Варна, ти и всички други ще ми покажите среден пръст.
Никой няма да повярва, всеки си гледа своята партия от хилядите и си знае едно - омагьосан триъгълник.
Знаете ли? Вярно е, че ако всяка община се отцепи от властта в София ще е по-добре? Ама пак ще покажете един среден пръст. хахахаха
Хипотезата е реална - имперските амбиции на Турция са добре известни - исторически и днес.
А Левски много добре е знаел какъв е риска и какво най-вероятно го е чакало, и въпреки това го е правел - правел го е за другите и като саможертва, но може би и като пример да им покаже какво трябва да правят самите те - защото, когато се надигнат всички вместо да си траят, става това:
![]()
Всъщност *хипотезата* ти сериозно издиша, освен ако за теб Левски и хан Тервел не са едно и също лице. Говори за нещата такива, каквито са, не каквито на теб ти се иска да бъдат, защото отстрани изглежда като безсмислено биене в гърдите, а то, както се надявам да знаеш, не води доникъде.
О, не оспорвам имперските амбиции на никоя велика сила, просто намирам за аматьорско изказване с нулева академична стойност да твърдиш, че през 19 век Османската империя е била в състояние да завладее цяла Европа сама, и, видиш ли, само Васил Левски я е спрял.
Аз не виждам нищо лошо в това всички да бъдем мюсюлмани.![]()
.Бруней ще приеме ислямско криминално законодателство, съобщава "Ройтерс". Страната ще последва Малайзия и Индонезия в тази практика.
Чуждестранни дипломати са на мнение, че през последните години султанът става все по-религиозен, което се отразява на политиката на страната.
От днес жителите на страната ще бъдат съдени от ислямски съдилища за престъпления като бременност извън брака, пропускане на петъчна молитва и проповядване на религии, различни от ислям.
Запланувана е и втора фаза на законодателството, която ще бъде прокарана след 12 месеца и ще се отнася до престъпления като кражба и консумация на алкохол от мюсюлмани, които ще се наказват съответно с ампутация и удари с камшик.
Третата фаза ще въведе смъртно наказание, извършено под формата на убийство с камъни. С него ще се наказват прелюбодейство, содомия и произнасяне на обиди на Корана и пророка Мохамед.