- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бисексуалността
Здравейте, мисля или по-скоро знам, че съм бисексуален. Не съм много голям (малолетен съм), но сексуалната ми ориентация се обажда... :/ Харесвам жени, но в същото време и мъже. Не знам защо... просто така. Искам съвети, ако може, защото няма как да съм с 2-ма човека от различи полове по едно и също време. Ако избера да съм хомосексуален няма да се отрази много добре, защото не съм 100% гей. Много се обърках... Благодаря предварително!
Не можеш да избираш какъв да си.
А не можеш да избираш и кого да харесваш. Ако харесаш някое момче, бъди с него. Ако харесаш момиче, бъди с нея.
Ако харесаш и двамата, премисли към кой влечението ти е по-голямо.
Същото е, ако "избереш" да си хомосексуален и се влюбиш в две момчета едновременно. Или избираш или разкарваш и двете.
Щом се тормозиш от такива неща, предполагам бисексуалността ти е просто израз на бушуващи хормони.
И аз не знам какво е... всичко стана преди месец, когато се запознах с един хомосексуалист, който се оказа приятен човек и мисля, че си падам по него, но ме е страх да съм с момче.
Моля за съвети, защото хомофобите са твърде много в днешно време.
Последно редактирано от Потребител123 : 04-21-2014 на 16:26
Бъди какъвто искаш . Някой едва ли го интересува твоята сексулна ориантация .
Няма значение към кой пол ще се обърнеш стига да се чувстваш комфортно с дадения човек.
Братле ти ако видиш някоя супер яка мацка ще станеш нормален повярвай ми.
Ти би ли тръгнала с "мъж", който до вчера се е праскал с мъже и изведнъж му е хрумнало, че иска да е с жена? Би ли го взела на сериозно? Тръгне ли веднъж с мъже всички ще го смятат за гей. И по-лошото, дори да кажем, че игнорира мнението на хората, самият той няма да се чувства комфортно, знаейки че го е направил. А е едва на 14-15 и надали въобще е готов за секс.
ЩЕ ГОРИШ В АДА, ХОМОСЕКСУАЛЕН САТАНА!
n00bs
Давате ми много различни отговори и ме обърквате още повече.
А до yakuza_: Нека си горя в ада... поне мога да правя нещо. И да ти е ясно, аз не избирам сексуалната си ориентация. Просто ме привлича едно момче нищо, че е с няколко години по-голям от мен.
Привличат мен и доста момичета. Може би, просто съм би.![]()
В такъв случай трябва да се вразумиш. Като останеш сам известно време отбягван от момчетата, и имаш момичетата като приятели. Така ще започнеш да харесваш момичета. Това е мнението ми, не го приемай лично.
Човек, не слушай хората и прави това, което ти харесва. Ако ти харесва да си с момче, бъди с момче. Ако ти харесва да си с момиче, so be it. Не си виновен ти, че си падаш и по момчета, защото всичко зависи от нивата на тестостерон в кръвта на майка ти, докато е била бременна, и това не е зависило от теб, но сега имаш право на избор да правиш каквото ти харесва. Тъй като се срещам с доста различни хора, имам приятели, които са би: правят секс както с момичета, така и с момчета. Досега не съм видял да има някакъв проблем.
Пичага , по-нормалното и приеманото от обществото е да си с момиче , а тъй като на теб не ти пречи това , животът ще ти е по-лесен ако се занимаваш главно с жени...мое се пернеш тук и там с някой гей , но като цяло се ориентирай към жените.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Само безсмислици...всеки нормален човек си пази информацията с кого спи...била съм с бисексуален мъж, беше страхотен, не съм си и помисляла, че има нещо не-мъжко в него. Не му се е отразило никак, и след като съм разбрала, че е спал с мъже, пак съм била с него и разлика е нямало и за двамата...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Какъв съвет по-точно очакваш? Ти сам си каза че те е страх да не си гей. Или се престраши или си стой с мацките.
Нищо чудно да е от пубертета. Ако знаеш, колко приятелки имах докато бяхме в пубертета, които имаха връзки с момичета и обясняваха как им се гади от мисълта да правят секс с момчета ...От всички само 1-2 все още си карат с момичета, другите минаха този период и си хванаха приятели. Някои от тях вече са омъжени, че и с деца.
Та, мисълта ми е, че на тези години е нормално малко да те "пере съчмата" и да си объркан, но според мен всичко е временно.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Прави това, което чувстваш за правилно и бъди с човека, с когото искаш да бъдеш, независимо от пола му.
Е кво искаш сериозно да ми кажеш, че мисълта за потни мъже които ти ръгат пишка в задника те възбужда също толкова, колкото мисълта за някоя разгонена гола мацка с топла и влажна вагина, която се отърква в теб и те гледа перверзно???
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick