Ами много е грозно това което са направили. Ако приема че си напълно нормална де. Просто някой път хвани една по слаба и я шчупи. Хубаво е нали ако твойте авери са наблизо. Да им вземеш страха малко. Приказвай с приятелчетата си. Може да ти помогнат. Иначе да не те бият се запиши на някакъв спорт ( но не федербал или нещо подобно, ами хардкор). Освен това ще намериш нови проятели, за около 2-3 месеца ще ти е по-претръпнало от всякаква болка. За момиче някакаъв Striking sport ще е ОК според мене, граплинга не е по-добър срещу повече от 1 човек.
Иначе сраха му е майката. Като бях 7-ми клас един келеш ама много по-развит от мене нещо се ебаваше с мен около месец, щото аз съм си добър попринцип. Вкрая на годината същия ме унижи ама яко пред стария ми клас и сички ми се хилиха заради него. Всъщия момент ми падна пердето и с 1 ъмрук в ухото той се залуля много безмалко да падне. Повече не ме бутна. Та факт е че това моето си беше чист късмет с удара, просто го бяк "нацелил". Той сега е в по-голяма компания от мен и ги гледам еднинпат тормозят едно приятелче по малко в новот даскало, пък аз съм сам. Той ме видя и аз му изкрещях да го пусне. Същия ден ме видя в тоалената и аз нали понечвам да си изтръскам рацете от мивката и нашия долно спари и се заклучи в една кабинка преди да се усетя. Та поуката от сичко това е че понякога чистия късмет ти извоъва име.
Сигурно ще се оправиш но гледай да не живееш в някъв страх постоянно. Това се забелязва и може непознатите да те мислят за лузър.