- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Несполучлив първи опит
Ето, че станах на 24, добре изглеждащ и реших, че с безкрайно подбиране на момиче, място и време няма да стане работата. Та, харесах си една мацка няколко години по-голяма, фейсбук, уредихме си среща - отидохме на бар и ме покани в тях. Не и бях казал, че ще ми е за първи път.
Бях и обещал масаж, помасажирах я, легнах до нея, целувки, тя ме подхвана и аз нея.. Свалих и бельото, почнах да я лижа и дойде време да и го сложа.. Попита ме за презерватив, извадих го, но ми беше спаднал и я помолих да ми подуха, за да мога да свърша работата.
Тя ме погледна и каза, че не иска.. Попитах я защо, отговори, че не обича да и казват какво да прави.
Аз станах и си тръгнах.
И на двамата ни стана много гадно, особено след като и казах в последствие, че ми е първата.. Разплака се милата, попита ме защо не съм и казал.. Отговорих и, че мъжете не споделяме такива неща :/
Какво мислите? Наистина исках да го направя, момичето беше много красиво, но просто липсваше емоция и желание от нейна страна, както и неориентировъчност / объркване от моя, като за първи път.
xaxaxax
не тя не е виновна,че ти не си казал!
кво мислиш,че ще се получи като не разбираш?
Лапни го, така ли и каза?
Като спадне малко ще си поиграете, най-вече ти ще поемеш инициатива, а и ако мацката е досетлива ще те предразположи.
Ама тъй да и казваш "лапай"леко не върви...
Лапай кучко, че иначе не мое ти влезе.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ъх добре, успокоих се
щом мнението на пантерата е в пълна противоположност от моето - то значи съм прав, точен и на място ..
по-добре ли щеше да е следното
духай ми
не искам
защо
защото не обичам
айде де, моля ти се
остави ме
духай духай духай![]()
![]()
![]()
Девствените си личат от далеч..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Била вегетарианка![]()
Като е вегетарианка, да се ебе с морков.
Dr. Gregory House
Пак моркова да го отнесе![]()
linche, я си строявай мужо си бързо ;д
Бе ти не знаеш чернобилски морков как ебе.. ;С а марулите там разкъсват хора за секунди...
Информацията за чернобилските зеленчуци е предоставена от антракс!.![]()
Dr. Gregory House
Сега като се замисля фразата ,,не обичам да ми казват какво да правя'' е можело и друг смисъл да има, не буквалния , ма кой знае.
#dasinepokorna
Dr. Gregory House
Е ся семейство репи самураи ще нахлуят у вас..
Dr. Gregory House
за всеки има възмездие ;Д
Щот има само две крайности, нали?
Анархи е суперправ тук. Има си и други начини освен моленето като путка и принуждаването.
Ама то трябва да знаеш как.
Но да... хубаво е било някак да го намекне, ама го разбирам, не е лесно да споменеш такова нещо на тия години.
*sniff* *sniff* мммм..... намирисвам тролл![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN