Ето, че станах на 24, добре изглеждащ и реших, че с безкрайно подбиране на момиче, място и време няма да стане работата. Та, харесах си една мацка няколко години по-голяма, фейсбук, уредихме си среща - отидохме на бар и ме покани в тях. Не и бях казал, че ще ми е за първи път.
Бях и обещал масаж, помасажирах я, легнах до нея, целувки, тя ме подхвана и аз нея.. Свалих и бельото, почнах да я лижа и дойде време да и го сложа.. Попита ме за презерватив, извадих го, но ми беше спаднал и я помолих да ми подуха, за да мога да свърша работата.
Тя ме погледна и каза, че не иска.. Попитах я защо, отговори, че не обича да и казват какво да прави.

Аз станах и си тръгнах.

И на двамата ни стана много гадно, особено след като и казах в последствие, че ми е първата.. Разплака се милата, попита ме защо не съм и казал.. Отговорих и, че мъжете не споделяме такива неща :/

Какво мислите? Наистина исках да го направя, момичето беше много красиво, но просто липсваше емоция и желание от нейна страна, както и неориентировъчност / объркване от моя, като за първи път.