.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

виагра, левитра, циалис

някоя от вас пробвала ли е да пие секс хапчета? Те принципно са направени мъжете да ги пият (сещате се виагра, левитра, циалис,...), но моята щурава приятелка чула от някаква мадама, че като изпиеш половин хапче левитра и се побъркваш от супер як оргазъм. Има ли нещо вярно моля пишете ако сте пробвали

абе кретен, пусни още 32 теми, а?
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    абе кретен, пусни още 32 теми, а?
    Нямаш проблем интелектуалецо!!! Ама 32 ли да бъдат точно или ? кажете господине такава мъдрост не бих пропуснал да възприема от Вас моля ви споделете.
    Очаквам Вашият отговор час по скоро и извинете моята невежест не всички сме интелигентни като Вас г-н, съдейки по вашият nickname не сте имали толкова трудно детсво като моето за което ви се възхищавам както на вас така и на майка ви и дори на малката ти сестричка бяхте много изчерпателен за което пак благодаря на горе изброените от вашият род \/ =D> =D>

а как позна, че имам малка сестра, един Бог знае.
    както и да е, не важиш.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

както и да е, не важиш.
    ама ти на сериозно ли ве пич, гледай си кефа и остави другите да си го гледат. ОК ще ти го кажа на твоя език простичък почти колкото теб бегай бегай да си играеш

Супер фен Аватара на Passi0n
    ахаха ей тряя си взема значи

Цитирай Първоначално написано от plum
    както и да е, не важиш.
    ама ти на сериозно ли ве пич, гледай си кефа и остави другите да си го гледат. ОК ще ти го кажа на твоя език простичък почти колкото теб бегай бегай да си играеш
    с майка ти ли? отивам...

Град
    ВаРнАаАа
    Абе нямам си и на предствата, но ако някой от вас се сеща, в една сериа на Секса и Града даваха как Саманта пие едно хапче Виагра заедно с гаджето си и определено имаше ефект при нея. А пък в този сериал има доста истина..

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Абе нямам си и на предствата, но ако някой от вас се сеща, в една сериа на Секса и Града даваха как Саманта пие едно хапче Виагра заедно с гаджето си и определено имаше ефект при нея. А пък в този сериал има доста истина..
    Да, и аз се сещам за тая серия обаче не съм сигурна дали от сички истини няма това да е лъжата иначе и на мен ми е любопитно дали има ефект..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Абе човек аз съм пробвал едно желе..wecalis се казваше май..подейства ми доста силно Якото е , че по-бързо се разгражда..за 15-20 мин. и си ПУШКА !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И тая тема с каква цел се съживи 5 години по-късно? Без изровени трупове, моля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си