- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- виагра, левитра, циалис
някоя от вас пробвала ли е да пие секс хапчета? Те принципно са направени мъжете да ги пият (сещате се виагра, левитра, циалис,...), но моята щурава приятелка чула от някаква мадама, че като изпиеш половин хапче левитра и се побъркваш от супер як оргазъм. Има ли нещо вярно моля пишете ако сте пробвали![]()
![]()
абе кретен, пусни още 32 теми, а?
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Нямаш проблем интелектуалецо!!! Ама 32 ли да бъдат точно или ? кажете господине такава мъдрост не бих пропуснал да възприема от Вас моля ви споделете.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Очаквам Вашият отговор час по скоро и извинете моята невежест не всички сме интелигентни като Вас г-н, съдейки по вашият nickname не сте имали толкова трудно детсво като моето за което ви се възхищавам както на вас така и на майка ви и дори на малката ти сестричка бяхте много изчерпателен за което пак благодаря на горе изброените от вашият род \/ =D>
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а как позна, че имам малка сестра, един Бог знае.
както и да е, не важиш.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
ама ти на сериозно ли ве пич, гледай си кефа и остави другите да си го гледат. ОК ще ти го кажа на твоя език простичък почти колкото теб бегай бегай да си играешПървоначално написано от PsychologicalDisorder
с майка ти ли?Първоначално написано от plum
отивам...
Абе нямам си и на предствата, но ако някой от вас се сеща, в една сериа на Секса и Града даваха как Саманта пие едно хапче Виагра заедно с гаджето си и определено имаше ефект при нея.А пък в този сериал има доста истина..
Да, и аз се сещам за тая серия обаче не съм сигурна дали от сички истини няма това да е лъжатаПървоначално написано от BePoHuKa
иначе и на мен ми е любопитно дали има ефект..
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Абе човек аз съм пробвал едно желе..wecalis се казваше май..подейства ми доста силноЯкото е , че по-бързо се разгражда..за 15-20 мин. и си ПУШКА !
И тая тема с каква цел се съживи 5 години по-късно? Без изровени трупове, моля.![]()