- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми е по-голям
Здравейте!
Аз съм момиче на 14 и имам сериозна връзка с момче на 19.Той се държи уникално с мен и се съобразява с моята възраст както и ми помага в трудни моменти.Та с него сме говорили много пъти относно секса и той както и аз сме на мнение , че всичко трябва да е доброволно но аз все пак мисля , че той много го изка макар и да не го показва.Той никога не ме е ,,обарвал" нито пък ме е карал да се разсабличам пред него ами точно обратното ,кара ме да не се разголвам тъй като цялата компания в която се събирам гледат само мен (нормално само 2 момичета сме и другото се момчета :Д).
Въпросът ми е дали той би ми направил нещо според вас?Дали наистина ме обича и държи на мен. моля даите мнение!
Благодаря!! :*
Последно редактирано от desislavas_stoqnova : 04-10-2014 на 19:28
иЗка, разсАбличам, даите..Да не говорим за други граматични, пунктуационни и дори естетически грешки..
Щом ти е казал и ти показва, че няма да ти направи нищо, трябва да му вярваш..Сериозно ли твърдиш, че връзката ти е сериозна като нямаш доверие на човека до себе си?
Божичко.
Защо изобщо тръгваш с 19 годишен, ако се страхуваш, че "би ти направил нещо"?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Защо щом е по-голям трябва "да ти направи нещо"?
Ако мислиш, че не можеш да му дадеш това, което иска и той също е на това мнение за най-добре ще е да се разделите, но щом той не ти мрънка, че иска нещо значи проблем няма. Какво толкова се чудиш и се маеш?
http://ask.fm/iwwkaa
Питаш нас, дали той би ти направил нещозащо си с него след като те е страх или имаш съмнения?
От колко време сте заедно? От любопитство. А иначе ти се научи да пишеш. И какво значи "мислите ли, че ще ми направи нещо"? :Д Уби ме. На 19 е, рано или късно ще си го поиска.
Зависи от човека. Ние няма как да знаеме какви са му намеренията. Ти го познаваш най-добре и можеш да предцениш. Разликата ви не е чак толгова огромна. Когато прочетох заглавието си помислих че става дума за 13/22 или 16/30.![]()
Няма как да ти кажеме дали иска да ти направи нещо нито го познаваме нито нищо
И защо тръгваш с някой с който смяташ че ще ти направи нещо?
м значи, тръгнала си с него, а не му вярваш и питаш нас дали да си сигурна, да фак?! първо, не мисля, че който и да било от този сайт, без да е общувал с момчето, няма да може да ти каже дали той става и наистина е такъв, за какъвто се представя, или не. мисля, че ти най-вече трябва да прецениш. "дали наистина ме обича" ... сериозно?