Отговор в тема
 Отговор в тема

Кво става, кофаджии? Какви ги вършите? Има ли живички
19, вероятно вече имаш дъх на семе с лек привкус на катран
n00bs
Лъчо.. здравей, радвам се да те засека тук :P Иначе и аз тей, сетих се тези дни малко да ви проверя
А, якузата си е все същата икона
И последния никва идея кой еХелп? Хахаха

Хей, някой ако му се занимава да направи една групичка в клюкарника или нещо чатче в скайп а-у, ветераните ме имате
странен феномен
що така периодично се появяват теми тип "ей, жив съм" от хора, които някога са писали тук
:С
tireheb, има ги и тези случаи..
Лъчо, определено. Направо не си вярвам кога се минаха пет години от регистрацията ми на шега тук. Чувствам се дърта, мамицата му
nightguardian
и аз като теб реших да погледна какво става, но е замряло доста.
Oоо, едва линямам го това време да цъкам по цял ден, пък и огромна част от хората тук липсват
Но във всеки случай ще мятам по едно оченце, хихи

Хееееееееей, найтПриииивет бе, душа :P
Еми за съжаление с доста хора си изгубих контактите. С Лени не съм се чувала от Нова година, основичката я засичам чат-пат в лицекнигата.. като се замисля май само Мартина си я виждам всеки денот това говедо нема отърване

бегАй.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дам, и аз това си виках до преди няколко месеца когато се радвах на безгрижиетоТези дни пак ще дърдорим, сладки сънища ви желая

основа винаги ми става смешно като видя аватара ти.Защото знам, че тролваш.
Дори и за трола пак е гнусно..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Я не обиждайте Васко, подчовеци долни