Кво става, кофаджии? Какви ги вършите? Има ли живички![]()
19, вероятно вече имаш дъх на семе с лек привкус на катран
n00bs
Лъчо.. здравей, радвам се да те засека тук :P Иначе и аз тей, сетих се тези дни малко да ви проверя
А, якузата си е все същата икона
И последния никва идея кой еХелп? Хахаха
![]()
Хей, някой ако му се занимава да направи една групичка в клюкарника или нещо чатче в скайп а-у, ветераните ме имате![]()
странен феномен
що така периодично се появяват теми тип "ей, жив съм" от хора, които някога са писали тук
:С
tireheb, има ги и тези случаи..
Лъчо, определено. Направо не си вярвам кога се минаха пет години от регистрацията ми на шега тук. Чувствам се дърта, мамицата му![]()
nightguardian
и аз като теб реших да погледна какво става, но е замряло доста.
Oоо, едва линямам го това време да цъкам по цял ден, пък и огромна част от хората тук липсват
Но във всеки случай ще мятам по едно оченце, хихи
![]()
Хееееееееей, найтПриииивет бе, душа :P
Еми за съжаление с доста хора си изгубих контактите. С Лени не съм се чувала от Нова година, основичката я засичам чат-пат в лицекнигата.. като се замисля май само Мартина си я виждам всеки денот това говедо нема отърване
![]()
бегАй.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дам, и аз това си виках до преди няколко месеца когато се радвах на безгрижиетоТези дни пак ще дърдорим, сладки сънища ви желая
![]()
основа винаги ми става смешно като видя аватара ти.Защото знам, че тролваш.![]()
Дори и за трола пак е гнусно..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Я не обиждайте Васко, подчовеци долни![]()