.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на Mozzela

Question Цени на телефони

През лятото съм решил да си купя приличен смартфон.Мислех си за htc m8 или sony xperia z2.Цените ,обаче, ще са по 1300 лева,сигурно.Та въпросът ми е от къде е най-изгодно да се поръча какъвто и да е телефон.Цените в чужбина с доста по-ниски, но като включим доставка и мито стават сходни с тукашните.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако ти напиша тук ще е реклама, но може да минеш по-тънко. За съжаление и двата телефона още ги няма там. Представени ли са официално за България?

Супер фен
    Aliexpress.com търси от тука с гаранция.Успех!

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Aliexpress.com търси от тука с гаранция.Успех!
    успех с гаранцията от там xD

Ами не са още представени в България, но цените са почти сигурни, защото всички телефони от чужбина са на същия принцип.Започвам да се колебая дали просто да не си взема nexus 5 с 32gb, едва ли ще е над 850 лева.Имам възможност да дам парите за "най-хубавите" телефони, но просто не виждам причина.Единственият голям недостатък на нексуса е, че няма слот за карта памет, а и като октомври или ноември излезе новия ще ме е яд, че не съм изчакал.Като излезе нексус 5 всичко около 4-ката утихна.

Имате ли отзиви за гет.бг, от доста време гледам телефони и техника там, а цените са доста разумни!

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Ами не са още представени в България, но цените са почти сигурни, защото всички телефони от чужбина са на същия принцип.Започвам да се колебая дали просто да не си взема nexus 5 с 32gb, едва ли ще е над 850 лева.Имам възможност да дам парите за "най-хубавите" телефони, но просто не виждам причина.Единственият голям недостатък на нексуса е, че няма слот за карта памет, а и като октомври или ноември излезе новия ще ме е яд, че не съм изчакал.Като излезе нексус 5 всичко около 4-ката утихна.
    Не взимай Нексус 5, изчакай Z2.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Кво му е на нексуса, зимата беше 820 в бг

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Не взимай Нексус 5, изчакай Z2.
    Мисля го,но с какво си струва 500-те лева отгоре? Има много по-добра камера, няма спор.Все пак за мен не е голям плюс, защото и камерата на нексуса ме задоволява, държал съм го. Това, че е waterproof не ми е в голям плюс,но все пак е екстра.Слотът за памет е голям плюс, но като имаме впредвид цените, каква е разликата... 3 гб рам и малко по-високата честота на видеото не мисля,че ще се отразят някак, заради по-голямата оптимизация при нексуса.(по-бързите ъпдейти при устройството на гугъл не ме греят особено ).

Щом не ти се чака, купувай Nexus 5 и се радвай.

Супер фен Аватара на JDeel
    1300 лв за телефон е излишна гъзария, никой няма да ти падне на колене заради това. От техническа гледна точка е още по-излишна гъзария, не знам какво толкова ще правиш на такъв телефон повече от това което можеш да правиш с някой за 300 лв.

Е, ако ти трябва чисто професионално или си гепил от някъде пари в големи количества... ок. Иначе аз бих препоръчал едно магазинче CityTel.bg, ама не знам дали имат гореописаните телефони.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    1300 лв за телефон е излишна гъзария, никой няма да ти падне на колене заради това. От техническа гледна точка е още по-излишна гъзария, не знам какво толкова ще правиш на такъв телефон повече от това което можеш да правиш с някой за 300 лв.

Е, ако ти трябва чисто професионално или си гепил от някъде пари в големи количества... ок. Иначе аз бих препоръчал едно магазинче CityTel.bg, ама не знам дали имат гореописаните телефони.
    Много благодаря! Сайта изглежда супер, както и цените. Ти лично купувал ли си от там или твой близки/роднини? А иначе всеки с мнението си, още се колебая и то сериозно и мисля да се насоча към z1 compact, който в сайта е 800 лева или да изчакам следващата му версия, защото се говори, че излиза скоро.Ще ползвам телефона с otg кабел за да чета флашки и хард дискове, защото ми е важно, не мога да нося лаптопа навсякъде. Ще гледам филми на телевизора от него, чрез hdmi adapter, много по-лесно и просто е от компютъра, поне за мен.И за другите обикновени неща, но ми трябва бързо устройство, понеже идвам от айфон.
    Последно редактирано от Mozzela : 04-26-2014 на 19:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си