.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    1300 лв за телефон е излишна гъзария, никой няма да ти падне на колене заради това. От техническа гледна точка е още по-излишна гъзария, не знам какво толкова ще правиш на такъв телефон повече от това което можеш да правиш с някой за 300 лв.

Е, ако ти трябва чисто професионално или си гепил от някъде пари в големи количества... ок. Иначе аз бих препоръчал едно магазинче CityTel.bg, ама не знам дали имат гореописаните телефони.
    Много благодаря! Сайта изглежда супер, както и цените. Ти лично купувал ли си от там или твой близки/роднини? А иначе всеки с мнението си, още се колебая и то сериозно и мисля да се насоча към z1 compact, който в сайта е 800 лева или да изчакам следващата му версия, защото се говори, че излиза скоро.Ще ползвам телефона с otg кабел за да чета флашки и хард дискове, защото ми е важно, не мога да нося лаптопа навсякъде. Ще гледам филми на телевизора от него, чрез hdmi adapter, много по-лесно и просто е от компютъра, поне за мен.И за другите обикновени неща, но ми трябва бързо устройство, понеже идвам от айфон.
    Последно редактирано от Mozzela : 04-26-2014 на 19:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си