Здравейте имам нещо като проблем ако може дайте съвет!
Имам приятелка от 1 година, постоянно ми говори за бившите си гаджета и понякога това ми разваля настроението и желанието за секс казал съм й ама тя вика, че не ми го казвала с такава цел да ме засяга по някакъв начин. И когато й откажа и ми се сърди почва да блъска да ми казва колко е желана, че много мъже я искат и колко я свалят и че ако не я искам аз ще се намери друг който да я поиска. За около 10 дни се случва да й откажа 1 път и то не е точно отказване а нямам желание никакво понеже съм изморен по една или друга причина и тя започва да ми обеснява, че се чувства нежелана, че това и било проблем на нея нанасяло и психологичен проблем чувствала се зле. Просто ден без секс не може при нас колкото повече толкова повече но аз не издържам измарям се искам почивка. Като и кажа нещо такова тя ми казва бившото и гадже колко много секс правила с него, че постоянно я е желал по 4 5 пъти секс на ден и то постоянно. Аз не мога така постоянно и ми е тъпо да ми се сърди точно тая вечер стана нещо такова и заради това реших да си излея душата понеже си я обичам и тя мен, разбираме се идеално но това ни е единственото как да го кажа лека форма на проблем. Дайте ми съвет кажете нещо не съм някой лапе, 20+год. съм!
Не ми давайте глупави коментари ако не мислите, че няма да ми помогнете. Който не е компетентен да си замълчи!
Благодаря предварително!