- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата.
Не могаотговоря лично на всички писма, затова пиша тук. И така след като безнадеждните комплексирани хеътъри изказаха комплексарските си мненияНека изкоментираме няколко въпроса които ми задодохте. "Откъде знаеш че е така?"
Ами имам Сестра и братовчедки все по големи които баха така добри, още от мли с брат ми да ни светнат за всичките женски хитриниВпрос две" Как мога да не си обичам момиченцето, тя не е такава " Ами обичай си я, всяко правило си има изкючения, просто се постаряй да отделяш повече време за четене и не пропускай никакъв шанс да правиш пари
Така тя ще те обича повече дори
Не се втеляваъ с глупости и не изпадай в крайности, истината в повечето случай е някъде по средата. Просто ако нямаш пари ще се оглежда за други, дори и да не усещаш. Радко жени поемат разходи и вмалкото случай когато е така то има деца които задържат положението. Това че ти си бнката изибщо не е лошо а напротив това е най доброто което можеш да сториш за себе си в този свят. Никога обаче не разделяй материалния ресурс които носи доход, това е пътя да го загубиш и после да останеш с пръст в уста.
Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 04-26-2014 на 17:09